Paprašytas išvardinti, kas, jo nuomone, moteryse yra geriausia, Jaredas buvo atviras: „Yra labai daug dalykų. Jos labai seksualios ir sugeba įkvėpti. Be to, labai svarbu ir tai, ką duoda jų draugija“.

Lapkričio 3 d. su grupe „30 Seconds to Mars“ Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertą surengsiantis atlikėjas prisipažino, jog jam patinka visos moterys. Pasak Jared‘o, tai kartu ir palaima ir prakeiksmas. Visgi, vyrukas pabrėžia, jog jis neinicijuoja bendravimo su tam tikrais žmonėmis, tame tarpe ir moterimis, vien todėl, jog jos atrodo vienaip ar kitaip.

Tačiau šlovės spinduliuose jau kurį laiką besimaudantis Jaredas Leto niekada nesiskundė moterų dėmesiu. Jis ilgą laiką bendravo su Cameron Diaz, draugiją jam palaikė Scarlett Johansson, Lindsay Lohan, Ashley Olsen ir daugelis kitų. Na, o naujausia jo kompanione, su kuria jis užfiksuotas saulėtajame San Tropeze, tapo modelis Katharina Damm.

Jared‘as atviravo, jog taip pat mielai susitikinėtų ir su viena iš savo gerbėjų. Be to, panašu, jog jis ne tik seksualus, bet ir puikiai supranta moteris ir jų poreikius.

„Aš žinau, ko reikia ir ko nori moteris. Nesakau, kad jas suprantu visada, bet žmonės yra žmonės ir kiekvienas turime išskirtinumų. Mane augino viena mama, todėl aš labai anksti išmokau ir supratau, kaip rūpintis moterimi. Visgi, nereikėtų pamiršti, jog vyrus taip pat sudėtinga suprasti kaip ir moteris“, – konstatuoja Jaredas Leto, pasaulio moteris pakerėjęs užburiančiomis akimis ir balsu, seksualiu kūnu, išskirtiniu požiūriu, pasisakymais bei užsidegimu viskam, ko imasi.

Panašu, jog filmų „Plona raudona linija“, „Kovos klubas“, „Panikos kambarys“, „Requiem svajonei“ žvaigždė žino ne tik tai, ko reikia moterims, bet ir tai, ko reikia vyrams – visai neseniai jis tapo naujuoju „Hugo Boss“ kvepalų reklamos veidu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją