B. Johnsonas ir jo žmona džiugią žinią pranešė patys – jiems gimė mergaitė.

Oficialiame komentare poros atstovas teigė: „Ministras pirmininkas ir ponia Johnson su džiaugsmu praneša, kad šiandien vienoje Londono ligoninių gimė sveika mergaitė.

Tiek mama, tiek dukra jaučiasi gerai. Pora norėtų padėkoti nuostabiai NHS medikų komandai už visą rūpestį ir palaikymą.“

Pora kartu gyvena nuo tada, kai B. Johnsonas tapo premjeru 2019-aisiais.

Ministras pirmininkas įėjo į istoriją, kadangi jis tapo pirmuoju JK šias pareigas einančiu žmogumi, kurio partnerė nebuvo žmona.

Visgi netrukus pora vestuves atšoko. Jos įvyko šių metų gegužę Londono Vestminsterio katedroje. Tai buvo slapta, nuo pašalinių akių apsaugota ceremonija, kurioje garbę dalyvauti turėjo tik artimiausi poros draugai ir šeimos nariai.

Kaip rašo „The Daily Telegraph“, B. Johnsonas tapo antruoju ministru pirmininku Jungtinės Karalystės istorijoje po Roberto Jenkinsono (1770-1828), kuris vedė, eidamas Vyriausybės vadovo pareigas.

B. Johnsonas ir C. Symonds apie savo sužadėtuves paskelbė praėjusių metų kovo pradžioje, kai premjerui pavyko susitarti dėl skyrybų sąlygų su savo antrąja žmona Marina Willer, kurią jis vedė 1993 metais.

Praėjusių metų balandį B. Johnsonui ir C. Symonds gimė sūnus.

B. Johnsonui tai yra trečioji santuoka, o ką tik gimusi mergaitė – jau septintoji jo atžala.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)