Būsimoji vieniša mama per interviu papasakojo, kad praeityje naudojosi psichologės paslaugomis, kai jai teko daug keliauti po pasaulį, ir norėjosi šalia turėtų žmogų, kuriam bet kada galima išsipasakoti.

J. Jones, neseniai pranešusi, kad laukiasi kūdikio, tačiau atsisakiusi įvardyti jo tėvą, JAV žurnalui „Allure“ sakė: „Keliavau labai daug, todėl norėjau būti tikra, kad turiu kažkokį pagrindą po kojomis - žmogų, su kuriuo galiu pasikalbėti“.

„Ji (psichologė) kalbėdavo daugiau už mane, o tai buvo labai neįprasta – mums kartu būdavo labai smagu“, - sakė aktorė. Gražuolė prisipažino, kad vis dėl to psichologės paslaugų idėja iš esmės jai nėra prie širdies.

„Aš tikrai žavėjausi savo psichologe. Jaučiausi tarsi turėčiau draugę. Tačiau absurdiška žmogui mokėti po 300 JAV dolerių už valandą vien tam, kad galėčiau su ja pasikalbėti taip pat, kaip su tikra drauge“, - atviravo aktorė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją