Meghan ir Harry visada šiltai atsiliepdavo apie Elžbietą II savo interviu, taip pat ir garsiajame interviu su Oprah Winfrey. Pavasarį duotame interviu princas minėjo ypatingą ryšį su senele. Savo dukterį Lilibeth pora pavadino karalienės garbei. Harry skubėjo atsisveikinti su senele, deja, nespėjo.

Vis dėlto dalis socialinių tinklų vartotojų įsitikinę – jei ne Harry ir Meghan skandalai, 96 m. karalienė esą būtų gyvenusi ilgiau.

„Princui Harry turėtų būti gėda dėl šitos sagos su Meghan Markle paskutiniais Elžbietos II gyvenimo metais, mano laidotuvėse Meghan nebūtų pageidaujama viešnia“, – rašė vartotojas @lavern_spicer.

„Tegu Dievas atleidžia Harry ir Meghan už tai, kad jie suteikė karalienei tiek skausmo, o aš niekada neatleisiu“, – emocionaliai pasisakė vartotoja pseudonimu @PetronellaWyatt.

„Kiek praeis laiko, kol Meghan pradės darytis sau reklamą iš karalienės mirties? Ar dar geriau – kol prabils apie rasizmą, dėl kurio Harry netaps karaliumi?“ – ironizuoja @dannydragani.

Kiti mano, kad tiesiog kvaila kalbėti apie Harry ir Meghan kaltę.

„Jei rašote socialiniuose tinkluose, kaip princas Harry ir Meghan Markle įvarė karalienei streso ir dėl to jai suprastėjo sveikata, o nepaminite princo Andrew, esate prieš juos nukreiptos propagandos auka“, – piktinasi kritikuotojais @TudorChick1501, turėdamas omenyje skandalą su Elžbietos II sūnumi, kurį apkaltino pedofilija.

Apie tai rašo ir @MichelleBHarris: „Tiems, kas kaltina Harry ir Meghan dėl karalienės ligos, primenu: a) jai buvo 96 m., b) princas Andrew.“

„Kai mirė princas Philipas, kalbėjote apie Meghan. Kai jūsų šalyje pasikeitė ministras pirmininkas, kalbėjote apie Meghan. Kai mirė karalienė, kalbate apie Meghan. O paskui sakote, kad Meghan trokšta dėmesio? Jums reikalinga pagalba“, – rašė @Le__Katrina.

Karalienė Elžbieta II mirė Balmoralio pilyje, tarp artimųjų. Šiais metais ji atšventė platininį jubiliejų soste, tapo pirma britų monarche, išbuvusia valdžioje 70 metų. Didžiosios Britanijos karaliumi tapo vyresnysis karalienės Elžbietos sūnus princas Charlesas. Jis tapo Karoliu III.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją