Tris vaikus auginanti garsi moteris socialiniame tinkle „Instagram“ atskleidė, kad per šešis mėnesius po savo trečiosios atžalos gimimo atsikratė 45 kilogramų. Jos teigimu, iš karto po trečiojo gimdymo jos svoris siekė beveik 109 kilogramus.

Tad kaip jai pavyko pasiekti tokio rezultato? Jos ilgametis treneris Harley Pasternakas pasidalijo patarimais ir triukais, padėjusiais Jessicai atgauti dailias formas.

„Trys valgymai ir du užkandžiavimai per dieną laikantis kūno perkrovimo dietos principų. Ji valgo baltymų, ląstelienos ir sveikų riebalų. Ji nenori jaustis taip tarsi valgymas yra kažkokia bausmė ar dieta. Maistas privalo būti skanus. Štai kodėl ji galėjo ir vis dar gali laikytos tokio mitybos plano“, – paaiškino jis.

„Mes turime puikaus obuolių pyrago skonio glotnutį, kurį Jessica tiesiog dievina. Kartais ryte valgo plaktos kiaušinienės. Kūno perkrovimo dieta – tai glotnučiai, sriubos, salotos, kepti patiekalai ir sumuštiniai.

Viskas iš tiesų labai paprasta ir lengvai pritaikoma. Skirtingai nei aš, nes aš kiekvieną rytą mėgsta valgyti tą patį, Jessicai patinka įvairovė. Be to, ji turi tris vaikus ir didžiulį verslą. Manau, kad ši dieta jai suteikia viską, ko ji tikisi. Ji nuostabi“, – sakė H. Pasternakas.

Kūno perkrovimo dietą H. Pasternakas išpopuliarino išleisdamas savo jau bestseleriu tapusią knygą „The Body Reset Diet Cookbook: 150 Recipes To Power Your Metabolism“.

H. Pasternakas taip pat sukūrė 14 dienų cukraus atsisakymo metodą, kuomet vartojama specialių mėtinių pastilių.

„Tai yra augalinio pagrindo mėtinės pastilės. Tiesiog tereikia sučiulpti ją. Tai yra dviejų savaičių perkrova ir aktyvių ingredientų mišinys, kurį sudaro miškinė pokštenė, inulinas ir šaltmėtės aliejus, ir jis iš karto paveikia cukraus receptorius, todėl kai valgai cukraus, nebelieka vietos cukrui paveikti skonio receptorius ant liežuvio, todėl nejaučiate cukraus skonio“, – aiškino H. Pasternakas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)