„Manau, kad tai prasidėjo kažkur 30-ies ar net anksčiau, bet miego trūkumo padarinių tiesiog nepastebi, kai esi jaunesnis, nes tada esi tarsi nenugalimas“, – sakė ji.

Kalbėdama apie miego sutrikimus, kurie alina jos organizmą, aktorė įvardijo ir nerimą miego metu, ir lunatikavimą.

„Taip, aš vaikščiodavau per miegus. Mane pažadino namo signalizacija, kurią pati ir įjungiau. Nemanau, kad dabar tai vyksta su manimi – tai buvo tada, kai ilgą laiką nemiegojau“, – prisiminė ji.

Pastaruoju metu aktorę kankino ilgalaikė nemiga. Dėl pastarojo sutrikimo žvaigždė tikino ištisas naktis praleidusi žiūrėdama į lubas ir skaičiuodama minutes, kada ji pagaliau užmigs.

„Ir kuo daugiau dėl to nerimauju, tuo sunkiau užmigti“, – sakė ji.

J. Aniston pasakojo, kad galiausiai kreipėsi į medikus. Tiesa, save aktorė gydo ne tik vaistais, o ir fizine veikla – tempimo pratimais ar joga prieš miegą. Viskas tam, kad kūnas kuo labiau atsipalaiduotų ir pasiruoštų poilsiui.

Aktorė patikino, kad be viso to jai labai svarbu laikytis įprasto dienos režimo, kadangi dėl įtempto aktoriaus darbo grafiko kokybiškas poilsis – būtinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją