Kalbėdama su žurnaliste Danielle Pergament žurnalo „Allure“ viršelio istorijai, J. Aniston papasakojo, kaip būdama 30-40 metų ji „išgyveno tikrai sunkius dalykus“, tačiau tai padarė ją tokiu žmogumi, kokia ji yra šiandien.

„Štai, kodėl aš taip dėkoju už visus tuos šlykščius dalykus. Priešingu atveju, būčiau įstrigusi tame žmoguje, kuris buvo toks išsigandęs, toks nervingas ir nežinantis, kas jis toks“.

J. Aniston paaiškino, kad ji turėjo omenyje laikotarpį, kai ji bandė pastoti.

„Visi tie metai metų spekuliacijų... Buvo tikrai sunku. Atlikau IVF (in vitro fertilizacija – apvaisinimas mėgintuvėlyje), gėriau kiniškas arbatas ir pan. Mečiau visas savo pastangas tam“, – sakė aktorė.

Jennifer Aniston

„Būčiau davusi bet ką, jei kas nors man būtų pasakęs: „Užsišaldyk savo kiaušinėlius. Padaryk sau paslaugą.“ Bet tu tiesiog negalvoji. Taigi, aš šiandien čia. Mano laivas nuplaukė“, – pridūrė ji.

Nepaisant to, J. Aniston sakė besijaučianti gerai, kadangi pagaliau gali užverti šią temą visiems laikams.

„Aš visiškai nesigailiu, – sakė ji. – Dabar jaučiu šiek tiek palengvėjimą, nes nebėra klausimų: „Ar galiu? Galbūt. Galbūt. Galbūt.“ Man nebereikia apie tai galvoti.“

Vėliau interviu J. Aniston papasakojo apie savo skyrybas su Justinu Therouxu 2018 m. ir aptarė spėliones, kad pora neva išsiskyrė dėl to, jog ji jam „nepadovanos vaiko“.

„Tai absoliutus melas, – sakė ji. – Šiuo metu neturiu, ko slėpti.“

Jennifer Aniston ir Justinas Therouxas

Ar ji dar kartą ištekės?

„Niekada nesakyk niekada, bet man tai neįdomu, – sakė ji. – Man patiktų santykiai. Kas žino? Būna akimirkų, kai noriu tiesiog susisukti į kamuoliuką ir pasakyti: „Man reikia palaikymo.“ Būtų nuostabu grįžti namo, įkristi į kažkieno rankas ir pasakyti: „Buvo sunki diena“.

Aktorė taip pat atvirai kalbėjo apie tai, kodėl nemėgsta socialinių tinklų, o prie „Instagram“ ji prisijungė tik norėdama pristatyti savo plaukų priežiūros liniją.

„Aš nekenčiu socialinių tinklų. Man tai nesiseka“, – sakė ji, nepaisant to, kad jos „Instagram“ paskyra nulūžo, kadangi tiek daug žmonių bandė ją sekti.

„Man tai yra kankynė. Priežastis, dėl kurios prisijungiau prie „Instagram“, buvo mano linijos pristatymas, – sakė ji. – Tada užklupo pandemija ir mes jos nepaleidome. Taigi, aš tiesiog įstrigau būdama „Instagram“. Tai neatsirado savaime“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją