Kaip praneša TopTenRealEstateDeals.com, daugiau nei tūkstančio kvadratinių metrų namas – su istorija. Jis pastatytas 1934-aisiais dviejų „Oskarų“ laimėtojui aktoriui Fredric March. Praėjusiais metais ši vila jau buvo pardavinėjama gerokai pakilusia kaina – už 56 milijonus.

Galiausiai šis nekilnojamojo turto perliukas parduotas už 32,5 mln. dolerių. Tai – dvigubai didesnė suma, nei už ją prieš du dešimtmečius suplojo Aniston ir Pittas.

Bet kuriuo atveju, namas už gerokai didesnę sumą parduotas dėl romantiško pavadinimo – „Jen ir Brado meilės lizdelis“. Namas apsuptas žalumos ir nemažos privačios teritorijos, jame – penki miegamieji, 13 vonios kambarių, šalia pastatytas namelis svečiams.

Kambariai labai erdvūs, valgomąjame galima lengvai susodinti apie 20 svečių. Taip pat yra baras su originaliu židiniu, didžiulė virtuvė, sporto salė. Terasoje įrengtas baseinas, netoliese – teniso kortai.

Interjeras, kuris išlikęs – Brado ir Jennifer kūrybos vaisius. Vos nusipirkusi šį namą, pora pradėjo trejus metus trukusią renovaciją.

Tačiau 2005 metais pasaulis išgirdo apie garsiosios poros skyrybas. Praėjus metams, jiedu savo „meilės guolį“ pardavė Jonathanui Brooksui. Jis šios vilos savininku buvo visus 14 metų, iki šiol.

Kviečiame į ekskursiją po įspūdingą namą ir jo apylinkes:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)