Judy Huth, kuriai dabar – 55-eri, bylą komikui antradienį iškėlė Los Andželo teisme. Ji teigia patyrusi seksualinį smurtą ir emocines kančias.

Moteris sako, kad kai jai buvo 15-a, ji ir jos 16-metė draugė susipažino su B. Cosby filmavimo aikštelėje ir kad jis kitą savaitę jas pakvietė susitikti viename teniso klube.

Kai jie susitiko, B. Cosby pavaišinęs merginas alkoholiniais gėrimais ir visa kompanija žaidusi biliardą.

„Pagal Cosby žaidimo taisykles, ieškovė turėjo išgerti alaus kaskart, kai Cosby laimėdavo“, – teigiama ieškinyje. Kai merginos išgėrė po „daug alkoholinių gėrimų“, B. Cosby esą pasakė turintis joms siurprizą ir „nusivedė į kitą namą, kuris pasirodė esąs „Playboy Mansion“.

Ten viename kambaryje B. Cosby esą „seksualiai priekabiavo prie jos, bandydamas įkišti ranką jai į kelnes, o tada paimdamas jos ranką į savąją ir be jos sutikimo atlikdamas sau lytinį aktą“, teigiama ieškinyje.

J. Huth teigia, kad patyrė „psichologinę žalą“ ir gyvenime kentė „psichologines kančias“, tačiau tik neseniai išsiaiškino, kad jos problemas „sukėlė Cosby seksualinis išnaudojimas“.

Maždaug 20 moterų jau apkaltino 77 metų komiką, „Emmy“ ir „Auksinio gaublio“ laureatą, seksualine prievarta ir net išžaginimais, daugiausia – jo šlovės viršūnės dešimtmečiais.

B. Cosby visame pasaulyje garsėja beprotiškai mylinčio tėvo vaidmeniu šou „The Cosby Show“, kuris buvo rodomas 9-ajame ir 10-ajame dešimtmečiuose.

„Šie nauji, niekada anksčiau negirdėti pareiškimai moterų, kurios pasirodė per pastarąsias dvi savaites su nepagrįstomis, fantastinėmis istorijomis apie dalykus, kurie, kaip jos sako, dėjosi prieš 30, 40 ar net 50 metų, toli pralenkė absurdiškumo tašką“, – sakoma praėjusią savaitę paskelbtame jo advokato Martino Singerio pareiškime.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)