23 metų C.Glover įveikė kantri muzikos atlikėją Kree Harrison, sužavėjusį balsavusius televizijos žiūrovus savo stipriu balsu, tačiau vertinimo komisija pripažino, kad abiejų dainininkių galimybės apylygės, varžantis dėl šios itin populiarios televizijos "Fox" laidos 12-ojo sezono nugalėtojos titulo.

"Jūs oficialiai esate mūsų Amerikos dievaitė, - paskelbė šou vedėjas Ryanas Seacrestas, džiaugsmingai šaukiant 7 000 žiūrovų, susirinkusių per laidos filmavimą Los Andžele. - Treti metai, atkaklumas, ryžtas ir daug talento. Jūs to nusipelnėte."

C.Glover sėkmė nusišypsojo iš trečiojo karto: ji dalyvavo dviejuose ankstesniuose "Amerikos dievaičio" sezonuose ir galiausiai pelnė šios laidos karūną, puikiai atlikusi dainas, tokias kaip "Somewhere" iš miuziklo "Vestsaido istorija" (West Side Story) ir savo sukurtą džiazo kompoziciją "You've Changed".

"O, dieve", - sukrėsta C.Glover ištarė ašaroms riedant jos veidu, kai išgirdo R.Seacrestą paskelbiant jos vardą. - Treji metai..."

R.Seacrestas paskelbė C.Glover pergalę po dvi valandas trukusio finalo šou, kuriame taip pat savo sugebėjimus demonstravo vertinimo komisijos nariai - kantri muzikos atlikėjas Keithas Urbanas, popmuzikos žvaigždė Mariah Carey, taip pat Aretha Franklin, Jennifer Lopez, reperis Pitbullis ir Pietų Korėjos sensacija Psy, sudainavęs savo naujausią kūrinį "Gentleman".

C.Glover tapo pirmąja "Amerikos dievaičio" laurus nuskynusia moterimi nuo ritmenbliuzo atlikėjos Jordin Sparks, kuriai tai pavyko padaryti prieš šešerius metus. Ji laimėjo kontraktą dėl įrašų leidybos, kuris gali atverti kelią į žvaigždes, kaip ir ankstesnėms šios laidos nugalėtojoms, tarp jų "Grammy" laureatėms Kelly Clarkson ir Carrie Underwood.