Kembridžo kunigaikštienės Kate Middleton ir princo Williamo trimetė dukra iškilmėse praliejo ne vieną ašarą. Buckinghamo rūmų balkone kartu su kitais karališkosios šeimos nariais stovėjusi bei oro pajėgų šou danguje stebėjusi mažylė užlipo ant specialios pakilos ir netyčia paslydo, rašo people.com.

Laimei, šalia buvusi jos mama suspėjo pagauti dukrą ir ją apsaugojo nuo kritimo. Nepaisant to, mažoji princesė dėl išgąsčio taip susijaudino, kad nebegalėjo nuslėpti susierzinimo ir pravirko. Šioje situacijoje K. Middleton parodė savo jautriąją pusę ir čiupo dukrą į glėbį. Netrukus mamos rūpestis atsipirko ir mažoji princesė kartu su savo broliu princu Geoge'u bei kitais vaikais toliau mėgavosi švente.

DELFI primena, kad karalienė Elžbieta II šiemet paradą pirmą kartą stebėjo be savo vyro Philipo, nes 96 metų princas praėjusiais metais nusprendė nebedalyvauti viešuose renginiuose.

Kaip žinoma, Britanijos karalienė yra gimusi balandžio 21 d., tačiau oficialiai jos gimtadienis minimas antrąjį birželio šeštadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)