Trys karališkosios poro atžalos uždavė gamtos istorikui, TV laidų vedėjui serui Davidui Attenborough klausimų apie gamtą.

Pirmiausia 7 m. George'as paklausė: „Kokiai gyvūnų rūšiai greičiausiai gresia išnykimas?“ Gamtos istorikas atsakė, jog tikisi, kad daugiau jokia gyvūnų rūšis neišnyks. Paskui 5 m. Charlotte paklausė: „Man patinka vorai. Ar jums patinka vorai?“ Jis atsakė, kad vorai jam patinka.


Galiausiai 2 m. Louisas paklausė: „Kokie gyvūnai jums labiausiai patinka?“ D. Attenborough atsakė, kad jam labiausiai prie širdies yra beždžionės. Pirmą kartą paviešintas filmuotas reportažas, kuriame kalba visi – George'as, Charlotte ir Louisas.

Neseniai Kensingtono karališkieji rūmai išpublikavo princo Williamo, K. Middleton ir trijų jų vaikų nuotrauką Kensingtono soduose. Po ja buvo parašyta: „Visa šeima nori apsaugoti gamtą, jie palaiko vienas kitą, kovojant su vienu iš didžiausių iššūkių, su kuriuo susidūrė mūsų planeta. Jie darbuojasi ir vardan prestižiškiausio aplinkosaugos prizo istorijoje labui, daugiau detalių paskelbsime kitą savaitę.“

Sprendžiant iš videoreportažo, trys vaikai jau seka savo tėvų filantropų pėdomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)