Aistras kaitinančioje reklamoje pora, kuri visai neseniai Pietų Karolinoje atšventė antrąsias vestuves su savo bičiuliais bei artimaisiais, pristato apatinį trikotažą iš CK50 šventinės kolekcijos, papuoštos specialiu logotipu.

Reklamos kampanijoje, kurią fotografavo Glenas Luchfordas, taip pat dalyvavo tokios garsenybės kaip A$AP Rocky, Kendall Jenner, Troye Sivabas, Liu Wen, Parkeris Van Noordas ir Rebecca Leigh Londendyke.

„Kampanijos tikslas buvo užčiuopti maištingą dvasią, pastaruosius 50 metų formavusią prekės ženklo koncepciją“, – teigiama bendrovės išplatintame pranešime.

Reklamos vaizdo klipo esmė yra kelionė laiku per pastaruosius 50 metų, tai yra tiek, kiek tęsiasi „Calvin Klein“ prekės ženklo istorija.

Vaizdo klipo pradžioje J. Bieberis su žmona H. Baldwin sėdi ant vintažinės sofos ir per televizorių stebi, kaip į kosmosą 1969 metais pakyla „Apollo 11“ misijos raketa.

Tai buvo pirmas kartas, kai Mėnulyje išsilaipino amerikiečių astronautai. Toliau klipe – limuzinu į „Studio 54“ vykstanti Kendall Jenner bei jis susitikimas su A$AP Rocky.

Netrukus kameros žiūrovus nukelia į Niujorko metro, kur atiduodama duoklė hiphopo kultūrai – ten modelis Liu Wen kartu su Troye Sivanu stebi pasirodymą. Galiausiai grįžtama pas Bieberių šeimą, kurie šoka pagal paskutinio XX amžiaus dešimtmečio EMF hitą „Unbelievable“. J. Bieberis imituoja grojimą gitarą ir aistringai bučiuoja savo žmoną.

Reklaminį klipą galite pamatyti čia:

J. Bieberis su žmona reklamai ne tik filmavosi, bet ir fotografavosi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)