Anksčiau karališkajai šeimai skirtą skiltį viename iš Jungtinės Karalystės laikraščių kuravęs žurnalistas Duncanas Larcombe‘as, knygos „Prince Harry: The Inside Story“ (Princas Harry. Tikroji istorija) autorius, paminėjo ir tai, kad kitados atsainiu elgesiu bei nerūpestingumu garsėjęs karališkosios šeimos narys tapo daug irzlesnis bendraudamas su rūmų personalu.

Duodamas interviu laikraščiui „The New York Post“, D. Larcombe‘as sakė, kad Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė tampa vis labiau įnoringi ir jiems darosi vis sunkiau įtikti, rašo „MailOnline“.

„Visas princui Harry patarnaujantis personalas laikė jį tiesiog fantastišku, deja, dabar abu, t. y. M. Markle ir Harry, pasidarė labai reiklūs“, – sakė žurnalistas.

33-ejų princas, anot D. Larcombe‘o, atrodo piktas ir niurgzlus, kai bendrauja su sau patarnaujančiais asmenimis, nors anksčiau elgdavosi su jais bemaž bičiuliškai.

Karališkosios šeimos narių biografas užsiminė, kad įnoringumas ir aikštingumas princui Harry buvo anaiptol nebūdingi, todėl pastebėti šią jo būdo permainą buvo visiškai nesunku.

Portalas „MailOnline“ jau kreipėsi į Kensingtono rūmus, prašydamas pakomentuoti žurnalisto teiginius.

Čia perpasakojamus pastebėjimus D. Larcombe‘as paviešino praėjus kelioms dienoms po to, kai pats pripažino, kad pasakojimai apie besilaukiančios princo Harry žmonos nesutarimus su svaine Kate Middleton, Kembridžo kunigaikštiene, yra tiesa.

„Manau, kad įdomu yra tai, jog kai kuriuos pasakojimus rūmai paneigė, tačiau yra ir tokių, kurie visiškai nebuvo paneigti“, – komentuodamas tarp M. Markle ir K. Middleton neva įsiplieskusią nesantaiką sakė pašnekovas.

Šiokios tokios kritikos jis pažėrė ir Sasekso kunigaikštienės šeimai: jos elgesys su princu Harry nuo pat tos akimirkos, kai pastarasis ėmė demonstruoti dėmesį M. Markle, anot žurnalisto, buvo nei šioks, nei toks.

Duodamas interviu biografas gana griežtai atsiliepė apie M. Markle tėvą Thomasą Markle‘ą, taip pat įseserę Samanthą. „Įžvalgomis apie karališkąją šeimą jie dalijosi tarsi komentuotų ką nors pakviesti į pokalbių laidą „Jerry Springer Show“. Juk aišku, kaip tai neskoninga“, – sakė jis.

Visgi M. Markle motina Doria Ragland, D. Larcombe‘o galva, yra verta pagyrų. „Ji sugebėjo elgtis oriai ir pagarbiai. Ji viską padarė taip, kaip reikia“, – sakė žurnalistas, komentuodamas M. Markle motinos dalyvavimą karališkose vestuvėse.

Rašytojas taip pat užsiminė, kad šiaip jau abu princai – tiek Harry, tiek Williamas – prireikus atkakliai gina savo žmonas. Pokalbiai šia tema, esą, laisvai gali virsti konfliktu.

„Teko pastebėti, kad tada, kai rašoma tiesa, nei Harry, nei Williamas niekaip nesistengia jai paprieštarauti. Pykti ir gintis jie pradeda tik tada, kai kas nors pateikiama klaidingai, be to, jie ypač uoliai gina savo žmonas“, – sakė D. Larcombe‘as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)