Žinią, kad 48 metų B. Pittas ir dvylika metų jaunesnė A. Jolie susižadėjo, anot žiniasklaidos pranešimų, J. Aniston sutiko pakankamai ramiai. Ji buvo penkerius metus ištekėjusi už Brado, kuris juostos „Ponas ir ponia Smitai“ („Mr. & Mrs. Smith“) filmavimo aikštelėje susipažino su A. Jolie. Šešis vaikus (tris biologinius ir tris įvaikintus) auginanti pora tuoktis planuoja rugpjūtį.

Dabar 43 metų J. Aniston ketina tapti trejais metais jaunesnio Justino Theroux žmona. „TMZ“ skelbia, kad jau vyksta pasiruošimas vestuvėms. Didžiajai dienai aktorė esą pasirinko išskirtinę vietą. Ji norėtų ištekėti Kretoje – savo tėvo gimtinėje.

Vestuvėms pasirinktas čia esantis prabangus viešbutis „Elounda Beach Hotel“. Šią informaciją žiniasklaidai nutekino vienas viešbučio darbuotojas. Jis tikino, kad pati J. Aniston buvo atvykusi į vietą apsidairyti ir susitarti dėl vestuvių ceremonijos, kuri turėtų vykti liepos mėnesį.

Tiesa, J. Aniston atstovė spaudai amerikiečių žurnalui „Us Weekly“ paneigė šias kalbas. Ji tvirtina, kad tai „grynas melas“ ir Jennifer „nesilankė Graikijoje“.

„Kaip gali būti, kad viena labiausiai fotografuojamų pasaulio moterų esą turi vykti į Graikiją apžiūrėti viešbučio, apie kurį prieš tai nėra nieko girdėjusi, ir jos ten niekas nenufotografavo?“, - stebėjosi aktorės atstovė spaudai.

Bet kokiu atveju netrukus turėtų paaiškėti, ar taip Jennifer ir Justinas tik slepia savo ketinimus atšvęsti „storas graikiškas vestuves“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)