Užsienio žiniasklaidoje pasklido naujausios žinios apie J. Travoltos įgeidžius. Pasirodo, kaskart viešėdamas svečioje šalyje aktorius pageidauja, jog jo viešbučio langai būtų uždengti aliuminio folija bei tamsiomis naktinėmis užuolaidomis.

Teigiama, jog į kambarį, kuriame apsistoja J. Travolta, įžengti negali nė kambarinė – esą aktorius nepakantus kitų žmonių kvapams. 62-ejų žvaigždė į viešbučius taip pat vežasi ir savo patalynę.

Tačiau bene didžiausią ažiotažą sukėlė tai, jog Holivudo veteranas vis dar pageidauja išskirtinai tik vyrų masažuotojų. Ši dalis leidžia suprasti, jog iš savo klaidų aktorius taip ir nepasimokė.

J. Travoltos gerbėjai kadaise jau buvo šokiruoti, kai dienos šviesą išvydo istorija, jog žvaigždė seksualiai išnaudojo kitą vyrą. Pastarasis padavė aktorių į teismą ir reikalavo 2 milijonų dolerių kompensacijos. Pasak “nukentėjusiojo”, garsenybė bandė jį išprievartauti masažo metu.

Šiek tiek vėliau į teismą kreipėsi ir dar vienas masažistas, tačiau netrukus ieškinį atsiėmė. Tai nebuvo pirmas kartas, kai J. Travolta įsipainiojo į gėjų sekso skandalą. 1990 metais filmų suaugusiems prodiuseris Paulas Baresi interviu vienam laikraščiui sakė, jog net dvejus metus susitikinėjo su aktoriumi ir su juo lytiškai santykiavo

Tai – ne vienintelės J. Travoltos bėdos. Buvęs asmeninis aktoriaus pilotas norėjo parašyti knygą, kurioje žadėjo išdėstyti viską apie daug metų trukusius jų intymius santykius, o aktorius bandė visomis priemonėmis tam užkirsti kelią. Jam nepasisekė – teismas priėmė sprendimą, kad kino žvaigždė negali uždrausti pilotui papasakoti savo istorijos, tad belieka laukti, kada pasirodys ši skandalinga knyga.

Skelbiama, kad buvęs J. Travoltos pilotas nėra vienintelis, turintis, ką papasakoti apie garsaus aktoriaus praeitį: 2012 metais buvęs „Royal Caribbean“ darbuotojas apkaltino aktorių per kruizą 2009 metais agresyviai prie jo kibus. Būta ir kelių nufilmuotų atvejų, kai aktorius kabinėjosi prie vienišų vyrų sporto klube. J. Travolta šeimą sukūrė dar 1991 metais, tačiau net ir jo žmona per interviu ne kartą mįslingai užsiminė apie vyro seksualinę orientaciją, nors tiesiai to ir nepasakė: advokatai pasirūpins, kad ji to niekada ir nepadarytų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)