Britų aktorius 1990 metais atstovavo Anglijai „Sandraugos žaidynėse“ Naujojoje Zelandijoje, tačiau medalių šuolių į vandenį rungtyje taip ir neiškovojo.

49 metų kino žvaigždė džiaugiasi britų sėkme Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse ir išaugusiu finansavimu plaukimui. Be to, samprotauja praeityje pasirinkęs tiesiog ne jam skirtą sporto šaką.

„Tai, kad taip ir neteko dalyvauti olimpinėse žaidynėse, po šiai dienai išlieka skaudi tema. Girdėjau, kad praeitais metais plaukimui skirta 7 mln. ar panaši suma. Jie to nusipelnė. Šuolininkai į vandenį tiesiog nuostabūs. Aš tiesiog per vėlai pradėjau. Greičiausiai ši sporto šaka nebuvo man skirtoji. Reikėjo rinktis kažką kito“, – Los Andžele per naujausio savo filmo „Mechanikas: sugrįžimas“ premjerą žurnalistams sakė J. Stathamas ir pridūrė, kad dabar save puikiai realizuoja vaidindamas veiksmo filmuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)