Ieškinyje, kurį matė TMZ, teigiama, kad klinikoje buvo padaryta grubių gydymo klaidų: per 20 minučių, kol medikai bandė atgaivinti Joan, taip ir nebuvo atlikta tracheostomija, palengvinanti kvėpavimą.

„Medicininio neorganizuotumo, nekompetencijos, nepagarbos ir pasibaisėtino elgesio mastas yra šokiruojantis ir, jei sąžiningai, nesuvokiamas“, - teigė Melissa. „Geresnio elgesio nusipelnė ne tik mano mama, bet ir kiti pacientai“, - pridūrė ji.

Be to, kad iškėlė bylą klinikai, Melissa padavė į teismą ir asmeninę Joan gydytoją Gwen Korovin. Anot bylos, ji neturėjo gauti leidimo įžengti į palatą, kur buvo atliekama procedūra, tačiau vis tiek įšoko ir pareiškė: „Aš eisiu pirma“.

Byloje taip pat teigiama, kad kitas gydytojas mobiliuoju telefonu fotografavo J. Rivers, kol ji buvo anestezuota. G. Korovin esą pareiškusi, kad Joan „norės išvysti šias nuotraukas, kai grįš į skyrių“.

Anot ieškinio, G. Korovin pačiame gaivinimo viduryje išėjo iš palatos. Įtariama, kad ji taip padarė iš dalies dėl to, kad neturėjo ten būti, ir iš dalies dėl to, kad nenorėjo „įsipainioti į šį reikalą“. Ieškinyje teigiama, kad G. Korovin paprasčiausiai apleido Joan.

Byloje taip pat rašoma, kad teikiant skubią pagalbą, kitas gydytojas susiginčijo su savo kolega, kuris norėjo kruopščiau ištirti pažeistą kūno vietą. „Renuka, tu esi toks smalsus katinas. Visada nori sužinoti, kas vyksta“, - pareiškęs gydytojas. Bylos teigimu, jis nedavė leidimo atlikti tyrimą.

Melissos advokatas Jeffrey Bloomas per interviu laikraščiui „The NY Daily News“ sakė: „Jei medikai būtų dirbę kaip gydytojai, o ne mėgėjų grupė, Joan Rivers praėjusią savaitę būtų pasirodžiusi seriale „Fashion Police“.

Klinika „Yorkville Endoscopy“ yra atidžiai stebima ir mėnesio gale turėtų netekti savo licenzijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)