Artėjančios filmo „Magiškasis Maikas XXL“ premjeros proga, kviečiame artimiau susipažinti su 38-erių J.Manganiello karjera ir gyvenimu. Tikra likimo ironija, kad seriale „Tikras kraujas“ vilkolakį įkūnijęs aktorius kadaise vaikystėje svajojo pavirsti šiuo padaru ir išpildė šį troškimą televizijos ekrane.

Pilnas aktoriaus vardas – Josephas Michaelas Manganiello.

Jo ūgis – 196 cm.

Joe Manganiello

Vidurinėje mokykloje Joe buvo puikus sportininkas, jis buvo mokyklos futbolo, krepšinio ir tinklinio komandų kapitonas. Visomis trimis sporto šakomis jis užsiėmė ir koledže. Būdamas 16-os jis buvo priimtas į olimpinę jaunimo tinklinio komandą.

Vaidyba ir kinu Joe susidomėjo mokykloje kurdamas mėgėjiškus filmus su draugais.

Pirmasis J.Manganiello vaidmuo Holivude tapo neprastu tramplinu į sėkmingą karjerą – 2002-ųjų filme „Žmogus-voras“ jis įkūnijo Flešą Tompsoną.

J.Manganiello yra įgudęs peilių svaidytojas.

Pasak aktoriaus, jo regėjimas toks prastas, kad jo nepagerintų net regėjimo korekcija lazeriu.

Per vienas roko grupės „Goldfinger“ gastrolių J.Manganiello darbavosi kaip kolektyvo scenos pagalbininkas.

Jaunystėje aktorius yra kurį laiką dirbęs bažnyčios patarnautoju.

Viena Joe paauglystės svajonių – žaisti koledže krepšinį ir tapti Federalinio tyrimų biuro (FTB; angl. Federal Bureau of Investigation, FBI) agentu.

J.Manganiello dievina „Disneyland“ pramogų parkus.

Dėl vaidmenų koledžo spektakliuose Joe dusyk buvo galvą nusiskutęs plikai, o sykį scenoje jam buvo ištrauktas priekinis dantis.

Aktorius buvo JAV roko grupės „The Used“ dainos „Hospital“ ir grupės „Goldfinger“ dainos „Wasted“ pritariantysis vokalistas.

Mėgstamiausias J.Manganiello miestas – Venecija Italijoje.

Mėgstamiausias jo filmas – „Kovos klubas“.

Būdamas 6-erių Joe yra laimėjęs trečiąją vietą šachmatų turnyre.

Aktorius yra užkietėjęs Pitsburgo „Steelers“ amerikietiškojo futbolo komandos gerbėjas.

Joe yra lankęs bokso treniruotes.

Kai aktoriui buvo 16-a, jis prisidurdavo kišenpinigių persirenginėdamas romo „Captain Morgan“ piratu baruose.

Mėgstamiausia J.Manganiello knyga – „The Fountainhead“, kurią parašė Ayn Rand.

Aktorius turi klasikinio teatro meno bakalaurą.

Anksčiau J.Manganiello užsiėmė parašiutizmu su JAV armijos komanda „Golden Knights“.

Vienas iš trumpalaikių Joe darbų buvo statybose – jis ne tik iškraudavo smėlio ir žvyro sunkvežimius, bet ir užsiėmė griovimo darbais.

Kad įkūnytų savąjį herojų vilkolakį Alsidą seriale „Tikras kraujas“, J.Manganiello aktyviai sportavo penkis mėnesius prieš filmavimų pradžią.

2012-aisiais aktorius atsisakė alkoholio ir cigarečių.

J.Manganiello dirbo aktoriaus ir dainininko Tyrese‘o Gibsono apsaugininku.

2012-aisiais „People“ titulavo J.Manganiello seksualiausiu televizijos vyru.

Žurnalas „Men's Health“ yra įtraukęs Joe į sveikiausių ir tvirčiausių visų laikų vyrų šimtuką drauge su tokiais žinomais vyrais kaip Michaelas Jordanas, Michaelas Phelps as ir Arnoldas Schwarzeneggeris.

Joe Manganiello

Aktorius turi jaunesnįjį brolį Nicką, kuris kino pramonėje dirba prodiuseriu ir projektų koordinatoriumi.

2014-ųjų filme „Sabotažas“ J.Manganiello pasirodė su gangsteriška kasyčių šukuosena.

J.Manganiello per 2014-ųjų Kalėdas susižadėjo su aktore Sofia Vergara po pusės metų drauge. Pora planuoja vestuves.

J.Manganiello nusifilmavo sekso scenoje su serialo „Tikras kraujas“ kolege Anna Paquin. Ją žiūrovai gali išvysti septintajame sezone.

Prieš sutikdamas S.Vergarą aktorius susitikinėjo su modeliu Bridget Peters. Jiedu susipažino Las Vegase vykusių bokso varžybų metu, kur gražuolė buvo ringo mergina.

Filmo „Magiškasis Maikas XXL“ kolega Mattas Bomeris yra geras J.Manganiello draugas, jie kartu studijavo vaidybą.

Joe Manganiello

J.Manganiello apie savo prigimtį: „Augdamas netikau niekur – manyje viešpatavo nesuderinamumas. Buvau atletiškas ir tuo pačiu turėjau menininko prigimtį. Buvau didelis, stiprus ir tuo pačiu labai jautrus. Man sekėsi matematika, šachmatai ir mėgau skaityti. Neturėjau draugų mokykloje iki kol pradėjau vaidinti, tada supratau, kad šiame pasaulyje – visi tokie kaip aš. Tik ant scenos jaučiausi gerai.“

Apie sekso simbolio statusą: „Žinoma, tai glosto savimeilę, tačiau apie tai daug negalvoju. Tai, kad kiti mano, jog esu seksualus, nekeičia fakto, kad turiu lieti devynis prakaitus sporto salėje.“

Filme „Magiškasis Maikas XXL“ žiūrovai išvys įspūdingą viliotinį ir daug aistros bei troškimo laimėti – jau pažįstamas striptizo šokėjas Maikas (akt. Ch.Tatumas) su savąja šokėjų komanda keliaus į striptizo čempionatą. Erotiškų judesių, raumeningų bei lanksčių kūnų turtinga muzikinė komedija „Magiškasis Maikas XXL“ Lietuvos moteris kinuose džiugins nuo liepos 17 dienos.

Filmo „Magiškasis Maikas XXL“ anonsas:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją