Trejų metų senumo įvykiai vis dar nepamiršti, o teismą pasiekusią bylą papildė buvusios J. Deppo vadybos kompanijos TMG pareiškimai, skelbia dailymail.co.uk.

„Karibų piratų“ žvaigždė teisiasi su vadybininkais ir dėl jo lėšų švaistymo. Tačiau pirmąkart informacija ir įrodymai, įrodantys J. Deppo polinkį į buitinį smurtą, pasirodė praėjusiais metais, kai žvaigždė bandė skandalingai išsiskirti su 23 m. jaunesne žmona.

Vykstant skyrybų procesui jaunoji aktorė teismui pateikė trumpąsias žinutes, kurias jai siuntė J. Deppo asistentas. Kalbama, kad būtent jos neginčijamai įrodo nevaldomus žvaigždės smurto protrūkius prieš buvusią žmoną. Ir nors iš pradžių aktoriaus aplinka neigė šių žinučių autentiškumą, neseniai buvo pripažinta, kad visos jos tikros ir yra svarus įrodymas byloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)