Kaip rašo eonline.com, paklaustas, ar kada norėtų vesti, J. Carrey į šį klausimą atsakė nedvejodamas.

„Paprasčiausiai nemanau, kad to reikia“, - į H. Sterno klausimą atsakė J. Carrey. „Ar tai iš tikrųjų yra šventa? Nežinau.“

Aktoriaus santuoka su pirmąja žmona Lauren Holly truko vienerius metus, o antrąją žmoną Melissą Womer jis buvo vedęs aštuonerius metus.

H. Sterną nustebino J. Carrey apsisprendimas nevesti buvusios merginos Jenny McCarthy. „Taip, aš to neketinau daryti“, - atsakė aktorius.

J. Carrey pripažįsta, kad santykiai jam vis dar yra svarbūs ir jį vis dar traukia stiprios moterys. Vis dėlto pramogų pasaulyje praleidęs nemažai metų, ji suvokė keletą svarbių dalykų.

„Jei susitikinėji su garsiu žmogumi, tampi parduodamu objektu – tai matyti iš visų tų žurnalų“, - samprotavo J. Carrey. „Su kuo esi, ką veiki, ar skiriesi?“ – tęsė aktorius.

Romantiškoms natūroms, manančioms, kad J. Carrey galbūt dar persigalvos, vertėtų gerai pagalvoti. H. Sternui paklausus J. Carrey, ar būdamas 52-ejų jis pasiryžtų dar kartą užmauti žiedą, jei sutiktų tobulą merginą, aktorius atskleidė tiesą.

„Negaliu pasakyti, nes nežinau, kaip jausčiausi, jei įsimylėčiau, nenorėčiau spėlioti, kas bus ateityje, tačiau savanoriškai to nedaryčiau“, - patikino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)