Bent jau taip teigia gražuolės anyta Kim, tvirtinanti, jog mergina už jos sūnaus Danielio ištekėjo vos porelei baigus vidurinę mokyklą.


Kim pasakoja, jog santuoka trukusi vos porą metų – tada sutuoktiniai pateikė skyrybų prašymą.
Celebuzz.com moteris pasakojusi: „Ji vis dar ištekėjusi. Tik daugiau nei metus jie kartu nebegyvena. Šeimą sukūrė labai jauni. Patys viską susitvarkys. Skyrybų procesas vyksta“.


Paklausta, ką mano apie J. Ozunos santykius su J. Bieberiu, gražuolės anyta atsakė: „Manęs tai nestebina“.

Pirmą kartą gandai apie J. Bieberio ir J. Ozunos romaną pasklido birželio 16-ąją, tai porelė buvo pastebėta intymiai bendraujanti Las Vegase.

Kim įsitikinusi, jog jos sūnus, dirbantis pakrančių apsaugos tarnyboje, tokiais gandais nesidomi.
Informuojama, jog J. Bieberiui uždrausta lankytis Las Vegase esančiame uždarų patalpų šuolių su parašiutu komplekse, kur jis linksminosi su Jordan. Esą atlikėjas ir jo bičiuliai paliko didelę netvarką ir netgi nepanoro mokėti už pramogas.


Atlikėjui esą teko rinktis – sumokėjo 1 tūkst. svarų už pramogas arba pareklamuoti kompleksą socialiniame tinkle „Twitter“. Atlikėjas nepadarė nei vieno, nei kito – centro savininkams neliko nieko kito tik žvaigždę įtraukti į nepageidaujamų asmenų sąrašą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)