Pamatęs gražuolės putniomis lūpomis nuotrauką „Instagram“ svetainėje, J. Bieberis nedelsdamas paskelbė jos paiešką. Dainininkas įkėlė nuotrauką, kurioje užfiksuota nepažįstama gražuolė, stulbinamai panaši į rusų modelį Irina Shayk. Jis maldauja savo gerbėjų padėti išsiaiškinti, kas ji. Po nuotrauka jis parašė: „OMG kas ji!“

Omg who is this!!

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on Dec 7, 2015 at 2:16pm PST

Dainininką akimirksniu užplūdo gerbėjų žinutės, kuriose jos visos dievagojosi esančios būtent ta nepažįstamoji gražuolė. Deja, jos visos melavo.

Kiti gerbėjai kaip mat pranešė 21 metų dainininkui, kad tai ko gero yra mergina vardu Cindy Kimberly, kuri turi įprotį skelbti savo asmenukes „Instagram“ svetainėje.

Kol kas nėra žinoma, iš kur ji, o jos „Instagram“ paskyroje rašoma: „Mano vardas Cindy ir man labai patinka visokie išgalvoti dalykai.“

Yra dar viena „Instagram“ paskyra, šįkart privati, priklausanti asmeniui pasivadinusiam „wolfiecindyreal“, ir turinčiam daugiau nei 250 tūkst. sekėjų.

Ji akivaizdžiai yra Justino Bieberio gerbėja, nes vos prieš kelias dienas paskelbė trumpą vaizdo įrašą, kurioje užfiksuota klausanti dainininko hitą „No Sense“.

Atpažinote paslaptingąją Justino merginą? Susisiekite su Louise Saunders adresu louise.saunders@mailonline.co.uk arba telefonu 0203 6151 954.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)