Penktadienio popietę J. Bieberis, apsirengęs šviesiomis laisvalaikio kelnėmis ir languotais marškiniais, Amsterdamo centre pirmiausia užėjo į karnavalnių drabužių parduotuvę ir iš jos išėjo „užsimaskavęs“ karnavalinėmis priemonėmis.

Paparacai vyruką įamžino ant galvos užsimaukšlinusį aivaizdžiai nenatūraliai atrodantį pusilgių rudų plaukų peruką, o ant veido gerokai kreivai užsiklijavusį juodos spalvos ūsus ir barzdą. Akis Justinas slėpė po tamsiais akiniais nuo saulės.

Tiesa, net ir taip „pasipuošusį“ jį lydėjo asmens sargybinis, o pats Justinas nevengė užkalbinti gatvėje stovėjusių merginų joms šūktelėdamas: „Ar atrodo tikroviškai?“.

Taip „išsipuošęs“ J. Bieberis neužtruko Amsterdamo centre, tiesiog užsuko į artimiausią kavinę, užsisakė kavos išsinešti ir išėjo.

Pastaruoju metu pasaulinio turo „Purpose“ nuotaikomis gyvenantis Justinas Bieberis prieš kelias savaites rado laiko pašėlti ir vokiškame festivalyje „Oktoberfest“. Taip atlikėjas nusprendė atsipūsti po koncerto, kurį surengė Miunchene, Olympiahalle arenoje.

Paparacų pričiuptas Justinas ne itin apsidžiaugė ir net kiek kuklinosi, tačiau stengėsi šypsotis. Beje, kartu su juo vokiškomis linksmybėmis mėgavosi ir Vokietijos sportininkas, buvusi pirmoji pasaulio raketė Borisas Beckeris su žmona, modeliu Lily.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)