Žvaigždės vis dar nesusitaikė. Praėjusį penktadienį T. Swift muzikos klausymosi internetu platformoje „Spotify“ paskelbė savo kūrinių. Koks sutapimas: tai ji padarė tą pačią dieną, kai K. Perry išleido savo naują albumą.

Tačiau vėliau šią savaitę Katy pareiškė: „Pasaulyje yra svarbesnių reikalų ir realių problemų. Suprantate, ką noriu pasakyti? Myliu ją ir linkiu visko, ko geriausio“.

Ir ši porelė tikrai nėra vienintelė nesutariančių garsenybių pora. Šiais tviterio ir kitų platformų laikais nesutarimus palaikyti tampa vis paprasčiau. Štai tik kelios kitos didelio dėmesio sulaukusios „muzikinės kovos“.

Kanye Westas ir Taylor Swift

K. Perry nėra vienintelis žmogus, su kuriuo vaidijasi T. Swift. Jos nesutarimai su reperiu Kanye Westu prasidėjo 2009 metais, kai ji atsiėmė „MTV Video Music Awards“ apdovanojimą. Reperis nebuvo tuo labai patenkintas ir to net nebandė nuslėpti.

Kanye puolė ant scenos tuo metu, kai Taylor sakė padėkos kalbą ir, išplėšęs jai iš rankų mikrofoną, pareiškė, kad Beyonce vaizdo klipas buvo geresnis.

Vėliau dainininkai susitaikė, tačiau po kelerių metų tarp jų kilo konfliktas dėl Kanye išleisto singlo „Famous“. Dainos tekste yra eilutė, teigianti, kad Kanye padėjo Taylor išgarsėti. Taylor teigė niekada nedavusi leidimo Kanye panaudoti šią eilutę. Tačiau reperio žmona Kim Kardashian vėliau paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, jog dainininkė tai padarė.

Lil' Kim ir Nicki Minaj

Jeigu muzikos pasaulyje atsiranda nauja reperė ir Lil' Kim su ja nesusikivirčija, tai galima sakyti, kad naujoji reperė nė neegzistuoja. Lil' Kim anksčiau yra susikivirčijusi su Eve, Foxy Brown, Remy Ma ir daugeliu kitų. Tačiau tai smulkmenos, palyginus su jos kivirču su Nicki Minaj.

2010 metais išleistas Nicki debiutinis albumas „Pink Friday“ buvo be galo sėkmingas. Tačiau Lil' Kim jai gėlių nenusiuntė. Greičiau priešingai: ji internete paskelbė dainą „Black Friday“, kurioje Kim teigia, kad Nicki tiesiog nori būti „tokia, kaip Kim“ ir kad ji „nori kopijuoti mano stilių“.

Žinoma, Nicki netruko išleisti ir atsakomosios dainos.

Noelis Gallagheris ir Liamas Gallagheris

Anksčiau vienoje grupėje „Oasis“ dainavę broliai susipyko 2009 metais, kai Noelis paliko grupę ir pareiškė, kad jo brolis yra „storžievis, arogantiškas, grėsmingas ir tinginys“. „Jis yra pikčiausias mano kada nors sutiktas žmogus. Jis tarsi žmogus su šakute sriubų pasaulyje“, – tuomet apie brolį sakė Noelis.

Pernai Liamas pareiškė, kad Noelis nedalyvavo dokumentinio filmo apie jų grupę premjeroje, nes greičiausiai buvo viename iš savo „tikrai didelių namų, valgė tofu ir buvo užsitepęs kaukę ant veido“.

Broliškas kivirčas liepsnojo ir praėjusią savaitę, kad Liamas sukritikavo Noelį už tai, kas šis nepasirodė koncerte Mančesterio teroro akto aukoms atminti. Tačiau Noelis pareiškė, kad jo niekas ir nekvietė į koncertą. Jis taip pat pranešė, kad honorarą už dainą „Don't Look Back In Anger“ paaukojo Mančesterio teroro akto aukų fondui.

Zaynas ir Naughty Boy

Zaynas Malikas turėjo viską, ko gali trokšti jaunas žmogus – jis dainavo beprotiškai populiarioje grupėje „One Direction“. Nors jam teko 20 proc. grupės šlovės, jis 2015 metais nusprendė siekti solinės karjeros.

Zaynas pradėjo bendradarbiauti su prodiuseriu Naughty Boy, anksčiau dirbusiu su Emeli Sande ir Samu Smithu. Tačiau geri santykiai nesusiklostė. „Naughty Boy, gana apsimetinėti, kad esame draugai. Niekas tavęs nepažįsta“, – po nesusiklosčiusios įrašų sesijos socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Zaynas.

Vėliau Naughty Boy sakė, kad Zaynas „mėtė žaislus iš savo vaikiško vežimėlio“, ir užsiminė, kad šiedu susipyko dėl „išorinės įtakos“.

Azealia Banks ir Iggy Azalea

Sąrašas atlikėjų, su kuriais yra susipykusi Azealia Banks, yra toks ilgas, kad net sunku ką nors išskirti, tačiau itin didelės jos neapykantos sulaukė reperė Iggy Azalea.

Abi dainininkės išpopuliarėjo beveik tuo pat metu. Jų ir vardai skiriasi vos keliomis raidėmis. Tad jų lyginimas buvo neišvengiamas.

Viskas prasidėjo po to, kai žurnalas XXL nusprendė ant svarbiausio metų numerio, kuriame pristatomi nauji atlikėjai, viršelio išspausdinti Iggy nuotrauką. A. Banks tai nelabai patiko. Ji pareiškė, kad žurnalo vadovybė suklydo, o pačią Iggy apkaltino savinantis juodaodžių kultūrą.

Nuo tada abi dainininkės ir nesutaria.

Rihanna ir Ciara

Greičiausiai tai tinkamiausia istorija pabaigai, nes ji baigėsi gerai.

RiRi ir CiCi abi pradėjo karjerą 2005 metais. Jos buvo jaunos ir daug vilčių teikiančios ritmenbliuzo atlikėjos, tačiau po kelerių metų reikalai pašlijo.

„Neseniai per vieną vakarėlį susidūriau su ja ir ji elgėsi nelabai maloniai, – 2011 metais sakė Ciara. – Tai nebuvo pats maloniausias susitikimas.“

Reaguodama į tai Rihanna socialiniame tinkle „Twitter“ parašė: „Vaje, Ci, negi pamiršau duoti tau arbatpinigių?“ Tuomet socialinėje žiniasklaidoje prasidėjo apsižodžiavimas. Tačiau Rihanna netrukus Ciaros atsiprašė. Pastaroji atsiprašymą priėmė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją