Pierce‘as ir Keely

Pierce‘as Brosnanas „Instagram“ paskelbė savo pirmųjų Kalėdų, praleistų drauge su tuomet būsimąja žmona Keely Shaye Smith, nuotrauką – tai buvo 1994-aisiais. Tais metais pora susipažino, o susituokę jiedu yra 16 metų.

„Man patinka jos gyvybingumas, jos entuziazmas. Ji turi stiprybės, be kurios aš negalėčiau gyventi. Kai Keely į mane žvelgia, aš tiesiog tirpstu“, – 2016-ųjų kovą apie savo žmoną „The Independent“ pasakojo P. Brosnanas.

Davidas ir Victoria

Didžiulę šilumą spinduliuojanti nuotrauka. Futbolo žvaigždė iškart įsimylėjo dainininkę ir dizainerę – vos pamatęs ją „Spice Girls“ dainos vaizdo klipe. Žymioji pora susituokė 1999-aisiais ir nuo tol yra neišskiriami. Kokia jų sėkmingų santykių paslaptis?

„Kartu mes jau 18 metų, 16 metų esame susituokę. Tad mes pasitikime vienas kito sprendimais. Manau, mums tai suveikė“, – anksčiau „ABC News“ sakė keturių vaikų tėvas.

Victoria ir Davidas Beckhamai

Julia ir Bradas

Pažymėdama jų 30-ąsias vedybų metines, Julia Louis-Dreyfus paskelbė devintojo dešimtmečio dvasia alsuojančią nuotrauką.

Joje įamžinta vestuvine suknele pūstomis rankovėmis pasipuošusi aktorė ir jos vyras, komikas Bradas Hallas.

„Tai nutiko šią dieną lygiai prieš 30 metų. Kol kas viskas puiku“, – rašė aktorė.

Minėta nuotrauka:

Bradas Hallas ir Julia Louis-Dreyfus

Deborra ir Hugh

„Už mano gyvenimo meilę. 21 nuostabūs metai. Myliu tave visa širdimi“, – 21-ųjų jo ir žmonos Deborros metinių proga rašė Hugh Jackmanas.

Hugh Jackmanas su žmona

Gloria ir Emilio

Gloria ir Emilio Estefanai drauge yra daugiau nei 40 metų, o jų santykiai tik gerėja.

„Kai meilė tikra, viskas tampa tik geriau. Esmė slypi pagarboje ir bendravime. Kai turi į ką atsiremti, viskas pasidaro lengva“, – sakė E. Estefanas.

Gloria ir Emilio Estefanai

Jonas ir Dorothea

Tvirta Jono Bon Jovio santuoka su Dorothea trunka daugiau nei 25 metus. Dainininkas atskleidžia paprastą ilgalaikių santykių paslaptį.

„Man pasisekė iš karto sutikti tinkamą žmogų. Ji yra pati geriausia, tiesiog dievinu ją“, – 2015-aisiais „People“ sakė muzikantas, pridėdamas, kad neieškojo nieko kito ir tiesiog vedė savo mokyklos laikų meilę.

Bon Jovis su žmona Dorothea

Tomas ir Rita

„Aš vis dar negaliu patikėti, jog mano žmona yra drauge su manimi. Jei būtume moksleiviai, man turbūt paprasčiausiai nepakaktų drąsos ją užkalbinti“, – apie savo žmoną, su kuria yra susituokęs 30 metų, pasakojo aktorius T. Hanksas.

Rita Wilson ir Tomas Hanksas

Sarah Jessica ir Matthew

Sarah Jessica Parker ir Matthew Broderickas savo santuokinę laimę aiškina privatumu.

„Paslaptis ta, kad mes neaptarinėjame savo reikalų kitais. Nei su žurnalistais, nei dar su kažkuo. Viskas taip paprasta!. Nepateikiame savo santykių kaip pavyzdžio ir viešai neskalbiame purvinų baltinių“, – „Huffington Post“ sakė aktorė.

Goldie ir Kurtas

Nepaisant to, kad yra drauge nuo 1983-ųjų, jiedu nėra susituokę. Šio sprendimo pora nekeičia dėl svarbios priežasties, sakė Goldie Hawn.

„Ilgalaikiai santykiai nėra susiję su santuoka. Juose svarbu suderinamumas ir bendravimas. Abu turi norėti, kad santykiai būtų sėkmingi“, – „Porter“ aiškino aktorė.

Kurt Russell ir Goldie Hawn

Kyra ir Kevinas

Po jų susitikimo 1988-aisiais „Lemon Sky“ filmavimo aikštelėje Kyra Sedgwick netrukus suprato, kad iš jų santykių su Kevinu Baconu išeis kažkas rimto.

„Po kelių savaičių, praleistų drauge, aš nubusdavau rytais ir mane apimdavo tas jausmas.

Pamenu, kad galvojau: „Koks čia jausmas? Nesu tikra, bet atrodo, jog sutikau tinkamą žmogų“, – 1998-aisiais „InStyle“ pasakojo K. Sedgwick.

Kevinas Baconas ir Kyra Sedgwick






Calista ir Harrisonas

2002-ųjų „Auksinių gaublių“ teikimo ceremonijoje susitikusios poros santykiai po aštuonerių metų peraugo į santuoką.

„Jie nuolat juokauja tarpusavyje. Dažnai atrodo, jog jiedu tarsi gyvena atskirame savo pačių pasaulyje“, – „People“ sakė porai artimas šaltinis.

Harrisonas Fordas ir Calista Flockhart

Dolly ir Carlas

Dolly Parton 2015-aisiais „People“ atskleidė 51 metus trunkančios santuokos su Carlu Thomasu Deanu paslaptį – jos manymu, svarbiausia tai, kad abu yra skirtingi.

„Sakoma, jog priešingybės traukia, ir tai išties yra tiesa. Mes esame visiškai skirtingi, bet būtent todėl ir smagu. Niekada nežinau, ką jis pasakys ar padarys. Jis visuomet mane nustebina. Jam labiausiai patinka suktis namuose. Jis žino, kad esu visiškai kitokia. Man vis neužtenka veiklų, aš noriu visur eiti. Jam tas patinka. Jis yra nepriklausomas. Jam nereikia, kad nuolat šmėžuočiau jam prieš akis, tą patį galiu pasakyti ir apie save. Tačiau kai būname drauge, randame pakankamai mus siejančių dalykų“, – pasakojo D. Parton.

Dolly Parton ir Carlas Thomasas Deanas
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)