O. J. Simpsonas

Atrodė, kad neįtikėtinai talentingas futbolininkas ir sėkmingas aktorius O. J. Simpsonas gyvenime gauna viską, ko tik užsigeidžia. Deja, laimė baigėsi, kai 1994 m. jam teko stoti prieš teismą dėl buvusios žmonos nužudymo.

Nors galiausiai jis buvo išteisintas, visuomenės verdiktas neįtikino.

Šis siaubingas praeities šešėlis jį persekiojo, kol galiausiai 1998 m. jis buvo nuteistas kalėti 33 metus už pagrobimą ir ginkluotą apiplėšimą, rašo emgn.com. Dabar jis jau vėl mėgaujasi laisve, tačiau visuomenės nuomonė vyrui - negailestinga.

Markas Sallingas

Net 5 sezonus jis vaidino televizijos seriale „Glee“, tačiau viskas baigėsi, kai gavusi informacijos iš buvusios jo merginos į M. Sallingo namus įsiveržė policija ir aktoriaus kompiuteryje aptiko šimtus pornografinio turinio vaikų nuotraukų.

Galiausiai, neištvėręs kaltinimų ir jam nepalankaus teismo nuosprendžio, aktorius atsisveikino su gyvenimu.

Lance’as Armstrongas

7 kartus iš eilės (1999-2005 m.) tapęs „Tour de France“ nugalėtoju dviratininkas pelnė dar didesnę šlovę ir žinomumą dėl itin garsiai nuskambėjusios kovos su sėklidžių vėžiu. Deja, herojaus kultas akimirksniu virto griuvėsiais paaiškėjus, kad jis rezultatų gerinimo tikslais vartojo uždraustų preparatų ir melavo visą savo karjerą.

Amanda Bynes

Amanda Bynes žvaigžde tapo vaikystėje, o vėliau įsivėlė į nemalonumus dėl piktnaudžiavimo alkoholiu ir narkotikais. Jos elgesys darėsi vis padrikesnis, o po kelių įsivėlimo į nemalonumus su teisėsauga atvejų ir tiradų socialiniuose tinkluose, akivaizdžiai liudijusių apie sutrikusią jos psichiką, A. Bynes visiškai dingo iš žiniasklaidos ir visuomenės akiračio.

Robinas Thicke’as

Robinas Thicke’as tikrai žino, ką reiškia peržengti tinkamo elgesio ribas asmeniniame gyvenime. Taigi nieko keisto, kad jo santuoka, karjera ir įvaizdis buvo sugriauti amžiams.

Honey Boo Boo

Kai jos mama išsiskyrė su jos tėvu ir ėmė susitikinėti su seksualinių nusikaltimų įvykdžiusiu asmeniu, šou neišvengiamai atėjo galas.

Katherine Heigl

Daug kas skundėsi, kad dirbti su Katherine Heigl yra labai nelengva. „Grei anatomija“ seriale išgarsėjusi aktorė atsisakė „Emmy“ apdovanojimo, nes, anot jos, jos įkūnyta veikėja nebuvo jo verta. Kažin ar verta akcentuoti, kad pastaraisiais metais jai kaip aktorei siūlomų darbų kokybė pastebimai prastėjo.

Tigeris Woodsas

Šis neištikimybės skandalas iš tikrųjų buvo išskirtinis. Tigeris Woodsas ne vienerius metus uoliai kūrė pavyzdingo šeimos vyro įvaizdį, o vėliau paaiškėjo, kad visa tai buvo netiesa. Savaime suprantama, dėl šio skandalo jis neteko milijonų gerbėjų ir jau niekada nebesusigrąžino turėto statuso golfo pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)