Naujausiame savo įraše „Instagram“ tinkle, kur jo anketą stebi 11,5 mln. internautų, Gianluca pasidalino savo jaunystės eliksyro paslaptimi. Pasirodo, kad nubraukti bent keletą metų italui padeda griežtas sporto režimas.

Trumpame vaizdo įraše, kurį spėjo jau peržiūrėti 5 mln. žmonių, turtuolis demonstruoja skirtingus pratimus, kurie, anot jo, yra raktas į geresnę savijautą.

„Paruoškite savo čakras ir jos jus privers jaustis puikiai. Amžius – tik skaičius“, - šalia vaizdo įrašo brūkštelėjo socialinių tinklų garsenybė.

Dar anksčiau gamybos imperijos paveldėtojas pasakojo, kad siekdamas geros išvaizdos jis ryžtasi sportuoti kiekvieną dieną po pusantros valandos. Tiesa, kartais net ir to jam negana.

„Žiūriu į veidrodį ir galvoju, kad esu storas. Aš niekada nepatinku sau nuotraukose. Esu labai drovus. Man niekada neužtekdavo drąsos užkalbinti merginas“, - yra atviravęs multimilijonierius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)