Pagal pajamas A. Jolie yra 60-oje vietoje. Per metus ji uždirbo 27 mln. dolerių už filmus „Kung Fu Panda“, „Wanted“ ir dar kino teatruose nerodomą „Salt“. B. Pittas pagal įtakingumą užimą 9-ąją vietą.

O. Winfrey nukrito į 2-ąją sąrašo vietą. Tačiau pagal pajamas ji nepralenkiama – per metus ji uždirba 275 mln. dolerių. Jos vedamos pokalbių laidos „The Oprah Winfrey Show“ populiarumas mažėja, tačiau nuo pernai metų jos pajamos nepasikeitė.

Į įtakingiausių pasaulio žmonių šimtuką, kuriame yra televizijos aktoriai, modeliai, vadovai, sportininkai, rašytojai ir muzikantai, patenkama pagal pajamas ir populiarumą žiniasklaidoje (laikraščiuose, internete, televizijoje ir radijuje).

Pajamos skaičiuojamos neatmetus mokesčių nuo 2008 birželio iki 2009 m. birželio. Išlaidos vadybininkams, agentams ir teisininkams neatskaičiuojamos.

Kiti įtakingiausių penketuko atstovai – pop dievaitė Madonna (110 mln. dolerių), dainininkė Beyonce Knowles (87 mln. dolerių) ir golfo žaidėjas Tigeris Woodsas (110 mln. dolerių).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją