Ne viena garsenybė yra fotografavusis apsinuoginusi, taip pat ir K. Kardashian vyras. Akivaizdu, kad Kanye Westas neprieštarauja žmonos sprendimui pademonstruoti savo grožybes visam pasauliui – jis įkėlė jos nuotraukas savo paskyroje „Twitter“, rašo toofab.com.

K. Kardashian motina irgi įkėlė jos nuotraukas socialiniuose tinklalapiuose, o Khloe Kardashian atkreipė dėmesį į savo sėdynę nauja „Kardashian Kollection“ nuotrauka.

Bet giminystės ryšiais nesusijusių asmenų reakcija ne visada buvo palanki. Grupės „Glee“ narė Naya Rivera sugėdino Kim Kardashian komentaru „Instagram“ svetainėje: „Įprastai nekomentuoju, bet... kažkam tu esi motina.“

Aktorė Candace Cameron Bure irgi mestelėjo kandžią pastabą apie nuotraukas.
Na o internautai su programa „Photoshopp“ prikūrė įvairiausių pašiepiančių nuotraukų, pvz., vienoje K. Kardashian – su kentauro kūnu vietoje originale nuo aliejaus blizgančių sėdmenų.

Kim Kardashian pozavo žurnalo viršeliui


Kim Kardashian

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)