Žurnalistai kreipėsi į dainininkės atstovus, tačiau šie kol kas jokių komentarų šia tema nepateikė.

31-erių atlikėja su Saudo Arabijos verslininku pirmąkart kartu buvo pastebėta per jų atostogas Ispanijoje, 2017 metų birželį. Nuo to laiko pora slapstėsi ir drauge beveik niekada nesirodė viešumoje.

Praėjusį birželį jiedu romantiškai atostogavo Italijoje, kur buvo paparacų nufotografuoti meiliai leidžiantys laiką ir besiglaustantys vakarienės viename restorane metu.

Vėliau, rugpjūtį, pora buvo pastebėta su Rihannos mama Monica ir vienu iš dainininkės brolių Santa Monikoje.

Imta spėlioti, ar pora nėra susižadėjusi, nes ant Barbadose gimusios atlikėjos rankos žibėjo žiedas su didžiuliu deimantu. Kai viena TV laidos vedėja paklausė dainininkės apie vestuvių planus, ši atšovė: „Vienas Dievas težino, teisingai? Mes planuojame, o Dievas juokiasi“.

Taip pat Rihanna tuomet sakė, kad mama tapti nori „labiau nei ko kito šiame gyvenime“.

Praėjusiais metais duotame interviu Rihanna teigė, jog šie santykiais pakeitė jos gyvenimą: „Man labai rūpi mano nauji santykiai. Supratau, kad jiems turiu skirti laiko. Taip, kaip vystau savo verslą, taip pat turiu dėti pastangų ir į santykius. Kartais dviems trims dienoms pasiimu laisvadienius. Kalendoriuje jie žymimi raide „P“, kas reiškia diena asmeniniams reikalams (personal days). Tai visiškai nauja“.

2019 metų spalį pokalbyje su „Vogue“, dainininkė prisipažino, jog šiuo metu susitikinėja ir santykiai yra išskirtiniai. Tuomet ji pasidžiaugė, kad jos gyvenimas klojasi puikiai ir kad yra labai laiminga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)