Meškiukais rūpinosi Bakingamo rūmų darbuotojai, taip pat Klarenso rūmų ir Haid Parke įsikūrusio karališkojo medelyno darbuotojai.

Klarenso rūmuose padarytoje nuotraukoje besišypsanti Camilla sėdi apsupta ne vienos dešimties pliušinių meškučių.

Meškiuką ant kelių pasisodinusi karališkosios šeimos narė fotografijoje vilki elegantišką tamsiai mėlynos spalvos suknelę, o jos riešus puošia spindinčios auksinės apyrankės su safyrais.

Ši nuotrauka daryta spalio 13-ąją, kai buvo minimos 64-osios pirmosios legendinės knygos apie meškiuką Padingtoną išleidimo metinės.

Už karalienės konsortės matyti įvairios šeimos nuotraukos, o vienoje jų užfiksuota mirusi valdovė ir jos velionis vyras princas Philipas.

Kitoje nuotraukoje, padarytoje po princo Louiso krikštynų, Camilla pozuoja kartu su savo vyru karaliumi Karoliu. Toje pačioje nuotraukoje matyti ir princas Williamas su Velso princese ir jų vaikais George’u bei Charlotte, taip pat princas Harry su žmona Meghan Markle.

Po karalienės Elžbietos II mirties jai atminti gyventojai sunešė beveik 1 tūkst. Padingtono meškiukų. Tokiam simboliškam žingsniui juos įkvėpė kiek netikėtas vaizdo įrašas, skirtas karalienės Platininio valdymo jubiliejui: klipe valdovė šnekučiuojasi su šiuo legendiniu meškiuku. Kaip įprastai nerangus meškiukas arbatos atsigeria tiesiai iš arbatinuko, nė kiek nepalikdamas Jos Didenybei, o po to netyčia pyragu apteškia liokajų. Situaciją išgelbsti pati karalienė, atskleisdama, kad savo rankinėje nenumatytiems atvejams visuomet nešiojasi marmeladu suteptą sumuštinį. Pabaigoje Elžbieta II ir meškiukas ant arbatos puodelių pirštais pabarbena „Queen“ dainos „We Will Rock You“ melodiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją