Juodomis kelnaitėmis ir plono audinio palaidine vilkinti Britney demonstruoja puikią figūrą – plokščią pilvuką ir it nulietas kojas. Tiek žvaigždės gerbėjai, tiek užsienio spauda apipylė Britney komplimentais, kadangi buvo laikotarpių, kai JAV atlikėja atrodydavo iš tiesų blogai. Tačiau naujausi kadrai liudija visai ką kitą.

„Nuostabi nuostabi fotosesija su Jeffu Lipskiu šiandien! Šią vasarą dirbame išties daug! Esu pasiruošusi pristatyti naujausius savo „Piece of Me“ šou jau kitą savaitę“, – po nuotrauka rašė B. Spears.

90-ųjų pop princesė savo dvejų metų trukmės šou „Britney: Piece of Me“ Las Vegaso „Planet Hollywood“ kazino pradėjo pernai gruodį. Pasirodymai tapo labai populiarūs, todėl teko rengti papildomus koncertus. Moters uždarbis už šiuos šou nuo 30 milijonų dolerių išaugo iki 42 milijonų dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)