Aktorės tėvas Michaelas „MailOnline“ tvirtina, kad iš dukros gautoje žinutėje teigiama: „Tėveli, aš laukiuosi“. Vyras teigia nežinantis, ką ketina daryti jo atžala: „Viskas priklausys tik nuo jos. Ji turi nuspręsti“.

56 metų M. Lohanas pridūrė, jog naujiena jį kiek pribloškusi: „Man neramu. Tikrai neramu dėl jos nėštumo“.

Vyras turėjo ką pasakyti ir apie buvusį dukters sužadėtinį Jegorą: „Jam reikia tuo pasirūpinti. Jai šiuo metu sunku, santykius ištiko krizė. Tikrai nelengva“.

Pati aktorė taip pat privertė gerbėjus spėlioti, ar kartais nesilaukia. Socialiniame tinkle „Twitter“ ji praeitą savaitę paskelbė nuotrauką, kuriai pozuoja su netikru nėščiosios pilvuku. Tai buvo epizodas iš 2009 metų jos projekto „Labor Pains“.

„Lindsay Lohan nėštumo vargų anonsas – aš laukiuosi!!“, – parašė aktorė, tokiu pareiškimu kaip reikiant pribloškusi savo gerbėjus. Prieš pradėdami sveikinti, dauguma panoro išsiaiškinti, ar aktorė kartais neapsvaigusi.

Nuotrauka paskelbta neilgai trukus po to, kai internete ji užsipuolė tuometį savo sužadėtinį Jegorą – jis klube leido laiką su kita moterimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)