Edinburgo kunigaikštis ką tik baigė stebėti, kaip įrengiama nauja virtuvė. Savo dienas jis leidžia skaitydamas, liedamas akvareles, priimdamas bičiulius ir rašydamas laiškus. „Jam patinka skaityti tai, ką jis visuomet norėjo perskaityti. Atsikėlęs jis daro tai, ką nori, be tarnų, pranešančių, kad jis turi būti kitur, o ne čia, ir be jį sekiojančių kamerų“, - „The Daily Mail“ sakė vienas draugas.

Jo žmona, kurią jis yra vedęs beveik 70 metų, negali ištisai būti šalia, nes vis dar vykdo karališkąsias pareigas, nors būdama 91 metų, ir yra sumažinusi savo darbų apimtis.

Tačiau ji gali skraidyti sraigtasparniu, kiek panorėjusi.

Vienas dvariškis laikraščiui sakė: „Karalienė mano, kad kunigaikštis nusipelnė deramo poilsio. Ji pernelyg gerai jį pažįsta. Jeigu jis tebebūtų karališkojo gyvenimo centre, jam atrodytų, kad jis privalo visur dalyvauti. Tačiau gyvendamas Wood Farm ūkyje, jis nebūna toli išvykęs, bet jaučiasi esąs pakankamai toli, kad galėtų atsipalaiduoti“.

Princas Philipas ir karalienė Elžbieta kartu praleidžia daug kokybiško laiko, pavyzdžiui, jie teisėjauja savo darbuotojų kostiumų vakarėliui. Kai karalienė grįžta į Bakingamo rūmus, princui Philipui draugiją palaiko vienas patarnautojas, namų prižiūrėtoja, virėjas ir liokajus. Tačiau jis pageidauja, kad jie vilkėtų ne livrėjomis, kaip kitur dirbantys asmenys, bet paprastais drabužiais.

Taigi princas Philipas mėgaujasi užtarnautu poilsiu.

Princo Philipo ygvenimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)