Štai ką „The Sun“ teigia princui artimas šaltinis: „Visą gyvenimą Harry buvo itin vyriškas, tad jo bičiulius toks sprendimas kaip reikiant nustebino. Jie net neabejoja, kad pastarasis poelgis – paprasčiausias noras dar labiau patikti savo širdies damai“.

„Dabar jo krūtinė kaip kokio serialo „Gelbėtojai“ vyruko, tik trūksta įdegio“, – pridūrė šaltinis.

Praeitais metais Kensingtono rūmai oficialiai patvirtino, kad 32 metų princas Harry ir 35 metų serialo „Suits“ aktorė M. Markle jau kelis mėnesius slapta susitikinėja. Nuo to laiko jie buvo kelis kartus pastebėti kartu viešumoje įvairiuose pasaulio kampeliuose, įskaitant ir Londoną, kur gyvena karališkoji šeima.

Mylimieji susitiko ir Jamaikoje, kur vedė princo bičiulis Tomas Skippy Inskipas. Princas Harry atvyko iš Londono, o jo mergina iš Toronto. Pora kartu atsistojo prabangiame viešbutyje „Round Hill Hotel & Villas“.

„Tai pirmasis kartas, kai princas Harry ir Megan net nebando slėpti esantys pora, manau, kad tai labai svarbus žingsnis jų santykiuose. Galite būti ramūs – jis dėl jos tiesiog pametęs galvą“, – sako šaltinis.

Nuotraukų galerijoje – princas Harry:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)