Aštuonerių poros dukros Finley ir Harper Lockwood šiuo metu yra prižiūrimos Kalifornijos vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotojų, mergaičių likimas bus sprendžiamas kovo mėnesį įvyksiančio teismo posėdžio metu.

Teismui pateiktuose dokumentuose minima, kad 49-erių L. M. Presley savo ketvirtojo vyro Michaelo Lockwoodo kompiuteryje rado „neraminančių“ nuotraukų ir vaizdo įrašų.

„Buvau šokiruota, įbauginta ir pasišlykštėjusi“, – rašoma L. M. Presley pateiktuose dokumentuose.

Lisa Marie – vienintelė legendinio atlikėjo Elvio Presley duktė – nuotraukas, kuriose nepadoriai įamžinti vaikai, sako radusi asmeniniame vyro kompiuteryje, tačiau tiki, jog panašių kadrų gali būti ir kitose laikmenose. Šiuo metu Beverli Hilso policija tiria net 80 M. Lockwoodo laikmenų.

Po M. Lockwoodui mestų kaltinimų jo ir L. M. Presley skyrybų procesas tik dar labiau apkarto.

L. M. Presley, kuri sako, kad beveik 300 mln. siekęs jos turtas yra iššvaistytas, teismui guodėsi privalėsianti mokėti dviems auklėms, kurios stebės M. Lockwoodo susitikimus su dukromis.

M. Lockwoodas iš garsiosios žmonos siekia prisiteisti 40 tūkst. JAV dolerių kasmėnesinę išmoką ir dar 100 tūkst. JAV dolerių, kuriais esą sieks padengti išlaidas skyrybų proceso metu.

M. Lockwoodas iki šiol tikina buvęs priverstas pasirašyti skyrybų dokumentus.

L. M. Presley kategoriškai teigia nemokėsianti M. Lockwoodui nė cento.

L. M. Presley ir šešeriais metais vyresnis M. Lockwoodas susituokė per prabangią, net 340 tūkst. dolerių kainavusią tuoktuvių ceremoniją Kiote, Japonijoje, 2006 metais.

Įdomu tai, kad vyriausiuoju pabroliu per vestuves buvo pirmasis Lisos Marie vyras Danny Keoughas. Iki M. Lockwoodo rokenrolo karaliaus dukra buvo ištekėjusi tris kartus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)