„Ieškomas šis paslaptingas žmogus, kuris bandė šokti klube, tačiau pamatęs mus besijuokiančius, susigėdo ir nustojo“, - toks užrašas plito socialiniuose tinkluose kartu su vyro nuotrauka.

Jautrus nuotraukų diptikas, kur viename kadre šokantis vyras linksmai linksi galva, o kitoje jau stovi pažemintas ir nuleidęs akis, plito kaip virusas. Per porą valandų ši žinia apskriejo beveik visą pasaulį, rašo dailymail.co.uk.

Interneto bendruomenė aktyviai įsitraukė į kovą prieš patyčias.

„Ar kas nors pažįsta šį žmogų? Los Andžele yra didžiulė grupė merginų, kuri norėtų jam surengti ypatingą vakarėlį. Norime jį pasikviesti į VIP vakarėlį, kuriame jo laukia pačios šauniausios merginos“, - socialiniame tinkle rašė Cassandra.

„Informuokit mane apie jūsų vakarėlį, - savo norą prisijungti prie socialinės idėjos pademonstravo Pharrellis Williamsas. - Niekada nesidrovėkite būti savimi. Jūs esate tikri.“

„Siūlau savo DJ paslaugas šiam VIP šokių vakarėliui. Niekas niekada neturėtų gėdintis savo šokio“, - rašė Moby.

Žmonės netgi pradėjo rinkti lėšas šokančio žmogaus kelionei į Ameriką, kad jis galėtų pašokti jam skirtame vakarėlyje.
Šokantis žmogus Sanas

Netrukus buvo rastas paslaptingasis šokėjas - Londone gyvenantis Seanas. Internautai prisipažino, kad laiminga vyro nuotrauka su nauju šokių partneriu juos pravirkdė iš laimės.

Šiuo metu paslaptingasis Seanas yra Kijeve. Tačiau kai grįš, pažadėjo sudalyvauti jam skirtame įspūdingame vakarėlyje su žvaigždėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)