Didžiojoje Britanijoje dirbantis „Press Association“ fotografas Yui Mok po vestuvių kalbėjosi su „Town&Country“ ir papasakojo, kaip buvo nuo 8 valandos ryto įsitaisęs Jurgio IV vartų viršuje ir fiksavo vestuvių atmosferos akimirkas.

Kai vėliau pro vartus važiavo vestuvių procesija, jam pavyko iš viršaus įamžinti karietoje „Ascot Landau“ sėdinčius ir meiliai už rankų besilaikančius Sasekso kunigaikštį ir kunigaikštienę.

Štai toji nuotrauka, kuri jau dabar vadinama ikonine:

Karališkosios vestuvės

„Kai pastebėjau, kad jie artėja link manęs, turėjau ne daugiau nei minutę pasiruošti ir padaryti puikų kadrą, kol jie nedingo man iš akių“, – paaiškino fotografas ir pridūrė, kad per penkias sekundes (būtent tiek laiko karieta važiavo pro vartus) jam pavyko padaryti penkias nuotraukas.

„Jau prieš tai buvau pastebėjęs kelis metalo grotelėmis dengtus liukus ten, kur stovėjau, pro juos buvo galima matyti, kas yra apačioje. Laukdamas apačioje mačiau daug automobilių, bet nusprendžiau apsišarvuoti kantrybe ir palaukti pravažiuojančios karietos. Buvo verta“, – teigia Yui Mok.

„Kai karieta buvo tiesiai po mano kojomis, fotografavau, kiek galėjau su tele objektyvu, tada greitai paėmiau kitą aparatą, neturėjau nė sekundės dvejonėms, spaudžiau kiek galėjau objektyvą pro tas grotas“, – pridūrė fotografas. Jis sako, kad, jei karieta būtų pravažiavusi kiek kairiau ar dešiniau, jam tikrai nebūtų pavykę.

Nuostabus kadras, kuris pakerėjo visą internetą, tarsi virusas paplito socialinės žiniasklaidos platformose ir vadinamas #DianasView. Toks pavadinimas prigijo daugumai pastebėjus, kad būtent taip be proto įsimylėjusi ir ką tik susituokusi pora atrodytų, jei į juos iš dangaus žvelgtų princesė Diana.

Akylesni pastebėjo ir tai, kad iš jaunavedžių rankų nuotraukoje simboliškai galima įžvelgti širdies kontūrus.

Gražiausios vestuvių akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)