Teigiama, kad Eminemas mirė 2006 metais (kiti šaltiniai teigia, kad jis esą mirė dar 1999 m.) nuo medikamentų perdozavimo ir buvo sukeistas kitu asmeniu dėl to, kad neprarastų milžiniškų piniginių įplaukų už muzikinį įdirbį.

Interneto svetainė Vorply.com skelbia faktus, kurie esą patvirtina teoriją (primename, kad tai tėra Eminemo gerbėjų teorijos ir spėliojimai, kurie gali neturėti nieko bendro su realybe):

1. Vaistų perdozavimas

Eminemas neslėpė, kad yra priklausomas nuo migdomųjų. Dar 2005 metais, norėdamas atsikratyti šios priklausomybės, gydėsi reabilitacijos klinikoje. Tais metais mirė jo artimas draugas.

Nuo tada Eminemas išleido dar du albumus, tačiau atrodė žymiai jaunesnis.

2. Stiliaus pokyčiai

Ankstesniais metais reperis pasižymėjo išraiškingu ir ryškiu stiliumi. Nuo 2006-ųjų jo apranga labai patamsėjo ir tapo niūroka.

3. Veido bruožų pokyčiai

2012 metais vienas internautas palygino ir internete paviešino ankstesniojo ir dabartinio Eminemo veidus. Jo teigimu, tai buvo dviejų visiškai skirtingų žmonių veidai.

Šie įrodymai buvo patalpinti „Youtube“ svetainėje, tačiau, kai šį vaizdo įrašą peržiūrėjo daugiau nei 2 milijonai žmonių, jis buvo pašalintas esą už „Youtube“ vidinių taisyklių ir vartotojų teisių pažeidimus.

Tiesa, šiuo metu svetainėje vėl galima rasti įvairių vaizdo įrašų, bandančių įrodyti šią teoriją:

4. Dainų žodžiai

Po pirmojo bandymo įrodyti, kad Eminemas mirė ir buvo sukeistas, pasirodė ir daugiau versijų. Gerbėjai ėmė lyginti jo dainų tekstus. Palyginus buvo teigiama, kad Eminemas mirė net ne 2006, o 1999 metais. Esą būtent nuo tada jo tekstai akivaizdžiai pakito.

5. Tekstų tematikos

Iki 1999 metų Eminemas repavo apie meilę dukrai ir žlugusius santykius, o vėliau pradėjo repuoti apie tai, kaip pardavė sielą velniui, apie žmonių žudymą ir panašiai.

6. Paslėptos prasmės

Vienoje dainoje jis repuoja: „Velnias yra kitame kambaryje, spėkite, kas įžiebia gyvybes specialiuose klonų laivuose“.

7. Publikuoja slėptus archyvus

Eminemas turėjo labai daug archyvinės medžiagos, kuri niekuomet nebuvo publikuojama. Tikima, kad po to, kai esą jis mirė, viešinamos buvo būtent tos archyvinės medžiagos. Tai esą paaiškintų, kodėl jo nebėra, tačiau kažkas repuoja jo balsu.

8. Įrodymai kito reperio tekstuose

Reperio Canibus dainos „Dead By Design“ tekste skamba tokie žodžiai: „Ką jūs darysite, kai mane nužudys, kaip Eminemą?“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)