Internautai, praėjus vos kelioms valandoms po vardo paskelbimo, pažėrė nuotraukų, kuriomis humoristiškai šaiposi iš tokio žymiosios poros pasirinkimo. Pasipylė nuotraukos, kuriose žymioji pora vaizduojami su aureolėmis arba kaip šventieji.

Kai kuriose nuotraukose mažylis vaizduojamas lyg maža tėčio kopija. Pasaulis dar nematė K. Kardashian sūnaus, tad internautai kūdikiams suteikė Kanye Westo veidą.

Mažylis pasaulį išvydo gruodžio 5-ąją, sverdamas 3 kilogramus ir 674 gramus. Prieš gimstant mažyliui, visas pasaulis spėliojo ir net lažinosi, kokį vardą savo sūnui suteiks žymieji tėveliai. Vis tik tokio niekas nesitikėjo, nors buvo pasklidusi žinia, kad Kanye Westas sūnų planavo pavadinti Jeezus.

Tėvai jau augina dvejų metukų mergaitę, kurią pavadino taip pat netradiciškai. Pirmagimę mažylę pavadino North West, lietuviškai – Šiaurė Vakarė.

Saint West, patron saint of pic.twitter.com/EsTHCxlu81— Caro (@socarolinesays) December 7, 2015

A photo posted by Caro (@caro8787) on Dec 7, 2015 at 4:53pm PST

A photo posted by HaZe🎙 (@hazeonair) on Dec 7, 2015 at 4:53pm PST

A photo posted by @bayadadown on Dec 7, 2015 at 4:46pm PST

A photo posted by woody (@jesseslays) on Dec 7, 2015 at 4:11pm PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)