Nuostabą ir juoką sukėlusi akimirka įvyko, kai 2017 metų „Oskarų“ teikimo ceremonijos stebėti susirinkusi auditorija su aplodismentais sutiko emocingą geriausia antro plano aktore už vaidmenį filme „Tvoros“ (Fences) pripažintos Violos Davis padėkos kalbą, rašo usmagazine.com.

Kai plojančios N. Kidman vaizdo įrašas atsidūrė internete, socialiniuose tinkluose ėmė plisti klausimai ir komentarai: „Kodėl N. Kidman ploja kaip Grinčas?“, „Gal kas išmokys N. Kidman, kaip ploti?“

Nicole Kidman

Beje, tai ne pirmas kartas, kai ši „Oskaru“ anksčiau apdovanota aktorė sulaukia pašaipų dėl keisto plojimo būdo. Gali būti, kad šį kartą ploti jai buvo nepatogu dėl pirštus sveriančių masyvių žiedų.

O štai ką parašė vienas internautas, peržiūrėjęs 2015 metų „Oskarų“ teikimo ceremonijos įrašą: „Ar matėte, kaip N. Kidman ploja? Gal ji ką tik pasidarė manikiūrą ir nenori jo sugadinti?“

Ceremonijos akimirkos - nuotraukų albume:

Renginio svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)