„Jis gyveno kaip paprastas žmogus, į pensiją išėjęs dainininkas. Lankosi pas gydytoją, geria vaistus. Dabar rūpinosi dantimis, eilinės „techninės apžiūros“ stomatologo kėdėje. Jis, kaip ir mes visi, nekantraudamas laukia, kol baigsis pandemija, kad vasarą galėtų laikytis tradicijų ir išvykti į Jūrmalą. Kiek mums šiandien žinoma, festivalis visgi įvyks. O B. Moisejevas bus garbės svečias“, – kalbėjo S. Gorochas.

Kaip rašo eg.ru, vadybininkas pažymėjo, kad dabar B. Moisejevas jaučiasi normaliai, jau vasarą jis turėtų pradėti rašyti antrą knygą. S. Gorocho tvirtinimu, žurnalistai negali prisiskambinti B. Moisejevui, nes jis neatsiliepia, jei skambina nežinomas numeris. Tačiau jį smarkiai žeidžia ir liūdina internete plintantys gandai apie tai, kad jis neva atsidūręs sunkioje situacijoje.

„Jis stengiasi nieko iš niekieno neprašyti. Todėl jis labai nuliūsta, kai nubudęs ryte nutaria panaršyti internete ir išvysta naujienas, kad B. Moisejevas skursta. Jis stengiasi į tai pažvelgti su ironija, bet jam labai skaudu“, – pabrėžė S. Gorochas.

B. Moisejevas morning-news.ru pats papasakojo apie savo gyvenimą ir piktinosi, kad apie jį rašoma daug kvailysčių.

Kaip rašo „Moskovskij komsomolec“, apie tai jis kalbėjosi ir su muzikos kritiku Arturu Gasparianu.

„Skaudu skaityti tokius dalykus. Nemalonu, kai ryte geri iš tiesų puikią aromatingą kavą ir skaitydamas naujienas pamatai, kad visai prastai gyveni ir apskritai iš esmės esi miręs“, – sakė dainininkas.

„Na, taip, eilinį kartą mane jau palaidojo“, — ironišku balsu telefoninio pokalbio su žurnalistais metu paskutines naujienas apie save pakomentavo B. Moisejevas.

Dainininkas pabrėžė, kad tokie įrašai žiniasklaidoje jį liūdina. Be to, kartais paskambina ir Ala Pugačiova, gera dainininko bičiulė ir kolegė, kuri dėl jo jaudinasi. A. Pugačiova taip pat perduoda B. Moisejevui draugų linkėjimus ir primena jam, kad šis yra mylimas ir prisimenamas.

B. Moisejevas taip pat pažymėjo, jog gandus apie jį rašyti ima kartą per du ar tris mėnesius.

„Sykį per du ar tris mėnesius prisimena mane ir kiekvieną kartą viskas būna taip pat“, – neabejoja dainininkas.

Taip B. Moisejevas sureagavo į internete pasirodžiusią informaciją apie tai, kad jis prastai jaučiasi.

Pastaruoju metu B. Moisejevui Jungtinėse Valstijose buvo taikomas reabilitacijos kursas.

Gegužės 5 d. po tragišku Alenos Apinos įrašu apie aviakatastrofą Maskvos Šeremetjevo oro uoste dainininkė Sara Oks paliko išties šokiruojantį komentarą: „Atleiskite, ar tiesa, kad Borisas Moisejevas mirė?“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)