Jau 75 tūkst. sekėjų instagrame turinti karališkosios šeimos narė vos per dieną sulaukė 45 tūkst. naujų gerbėjų. Ir viskas dėl to, kad aštuoniolikmetė sudarė sąlygas akies krašteliu žvilgterėti į stilingą jos kasdienybę.

Eloise naujienų srautą daugiausia sudaro jos drabužinės naujienos ir kelionių akimirkos (pavyzdžiui, iš Marbelos, Romos, Austrijos, Maltos ir Meksikos).

Anot Eloise, kurios močiutė Beatrix – buvusi Nyderlandų karalienė, instagramas pirmiausia skirtas parodyti žmonėms, jog reikia būti savimi. Mergina teigia, kad jos niekas iš karališkosios šeimos neatkalbinėjo kurti viešos paskyros, ir ji tapo pirmąja tokią susikūrusi.

„Manau, kad žmonės mane mato kaip tikrą ir atvirą žmogų“, – trečiadienį per savo pirmą interviu sakė Eloise.

„Manau, jog labai smagu, kad esu pirmoji visos karališkosios šeimos narė, turinti viešą paskyrą. Daug joje apsilankiusių žmonių nustemba ir įsitikina, kad esu normali mergina. Tiesiog transliuoju šiek tiek pozityvios energijos. Linksminuosi pati ir linksminu kitus. Tikiu, kad žmonėms tas patinka. Būkite pozityvūs, ir viskas jums bus gerai“, – teigia Eloise.

Eloise gyvena Hagoje kartu su savo tėvais princese Laurentien ir princu Constantijnu, kuris yra karaliaus Vilemo Aleksandro brolis.

Karališkosios šeimos narė, birželio pradžioje sulaukusi pilnametystės, socialinėje žiniasklaidoje neretai skelbia gana pikantiškus kadrus, taip pat nuotraukas iš prabangių šeimos atostogų Europoje. Jos paskyroje taip pat nemažai akimirkų iš muzikos festivalių ir smagaus laiko, leidžiamo su draugais.

Džiaugdamasi drastiškai išaugusiu sekėjų skaičiumi, ji savo paskyroje parašė: „Jergutėliau... To tai jau tikrai nesitikėjau.... Labai džiaugiuosi dėl visų iš jūsų gautų palaikymo žinučių (ir pabandysiu jums visiems kuo įmanoma greičiau atrašyti). Labai visus myliu“.

Deja, bet mergina sulaukia ne tik teigiamų reakcijų į įrašus instagrame – štai kunigaikštytė gavo nemenką neigiamos energijos porciją komentarų skiltyje po įrašu apie vidurinės mokyklos baigimą.

Komentatoriai jaunąją Nyderlandų karališkosios šeimos narę pavadino neverta pagarbos ir netgi apkaltino diplomą gavus vien dėl to, kad yra karaliaus dukterėčia.

Eloise nedelsė piktavaliams parodyti jų vietą, primindama: „Pasakiau jiems geriau rūpintis savo reikalais, juo labiau, kad tokius negražius dalykus kalba apie septyniolikos metų merginą.

„Dauguma sako, kad į neigiamus komentarus nereikėtų kreipti jokio dėmesio, bet pamaniau, kad negaliu to ignoruoti. Kodėl kas kartą, kai nutinka kažkas svarbaus, atsiranda tokių, kurie sumaišo tai su žemėmis?“, – piktinosi Eloise.

Eloise yra vyriausia princesės Beatrix, buvusios Nyderlandų karalienės, anūkė, tačiau visuomenės dėmesio centre ji atsirado tik dabar.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)