Namo į Londoną dėl „Brit Awards“ renginio grįžusi Adele čia buvo gausiai apdovanota – atsiėmė net tris statulėles.

Kiek vėliau tą patį antradienio vakarą žvaigždė dalyvavo Grahamo Northono laidoje, kur publikai padovanojo pritrenkiantį pasirodymą.

Pastarasis buvo kur kas civilizuotesnis nei tas, kurį labai ankstų penktadienio rytą ji surengė naktiniame klube.

Ant scenos užlipusi Adele laikė savo švarką už atlapų ir prasitarė: „Man taip karšta, kad net marškinėliai suplyšo“.

Čia ji buvo paprašyta išrinkti vakaro nugalėtoją. Ilgai negalvojusi, Adele bedė pirštu į šalia scenoje stovėjusią apsinuoginusią šokėją.

„Žinote, aš palaikysiu savo merginą. Žinau, kad pastarąsias kelias dienas susidūriau su daug š***, – užsimindama apie feminizmo šalininkus užrūstinusią savo kalbą ant „Brit Award“ scenos, kuomet ji patikino besidžiaugianti esanti moterimi bei besididžiuojanti „Metų atlikėjos“ titulu, kalbėjo Adele. – Jūs visi buvote puikūs, bet mes mylime moteris, su***tas moteris, ar ne? Taip, aš renkuosi ją. Matau, kad tu esi su***tai graži, su***tai miela, su*** pasitikinti savimi, kuomet aplink tave tiek daug vyrų. Mes gi dieviname būti su***omis moterimis, ar ne? <…> Sveikinimai, mieloji. Tu esi nuostabi, tai matyti tavo akyse. Esi labai miela. Moterys – visur aplink“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)