Stebėjimo kamerų įraše matoma, kaip Rosso Gellerio iš „Draugų“ antrininkas nešasi dėžę alaus. Po kelių akimirkų Blekpulo policijos paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ jau buvo daugybė juokingų komentarų.

Vėliau policija patikslino, kad nusikaltimo metu D. Schwimmerio Didžiojoje Britanijoje tikrai nebuvo.

„Dėkoju visiems už operatyvią reakciją. Ištyrę šį incidentą, galime oficialiai patvirtinti, kad tuo metu Davidas Schwimmeris buvo Amerikoje. Apgailestaujame, kad taip nutiko“, – teigiama policijos išplatintame pareiškime.

„Susidaro įspūdis, kad tai buvo ne to vyruko diena, ne jo savaitė, ne jo mėnuo ir netgi ne jo metai“, – parašė internautas Nickas Crostonas.

„Keista, kad jo nesučiupote... Atrodo, kad nuolat keliais žingsniais atsiliekate“, – sureagavo Olly Byrne‘as.
Kiti, tokie kaip Joe Richardsonas, pametėjo kelias geriausiai žinomas Rosso citatas.

„Ar neturėtų dabar būti darbe... o galbūt jam atostogos?“, – paklausė Joe.

„Panašu, kad policija jį bebuvo užspiečianti į kampą, kai staiga jis apsisuko ant kulno ir paspruko“, – rašo Jay Murdochas.

„Maždaug tuo metu mačiau jį parduotuvėje, stovėjo už manęs, kol mokėjau už SAVO SUMUŠTINĮ“, – teigia Craigs Thompsonas.

Škotijos policija pasidalino kolegų įrašu ir paragino žmones laikytis toliau nuo įtariamojo.

„Žinome, kad jis mokėsi karatė ir yra įvaldęs Ugani – absoliutaus sąmoningumo meną“, – juokais parašė pareigūnai. Komentatoriai priminė, kad, nepaisant įtariamojo panašumo į aktorių, buvo įvykdytas tikras rimtas nusikaltimas.

„Jis vagis, tai labai rimta, bet komentarai labai juokingi“, – parašė Grace Higham.

Policija prašo visų, ką nors žinančių apie vagystę „Talbot Road“ restorane rugsėjo 20 dieną, su jais susisiekti. Įtariamasis ieškomas dėl švarko, piniginės ir mobiliojo telefono vagystės iš restorano. Policija paviešino nuotrauką, kurioje įtariamasis nešasi nusipirktą alų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją