Portalui šaltiniai kalbėjo, kad šis vyras – tikras donžuanas ir vakarėlių liūtas, nevengiantis paflirtuoti su moterimis.

Jaunas vyras dirba specialistu reklamos paslaugas teikiančioje tarptautinėje kompanijoje.
Vincentas Aranega

Kaip praneša DELFI.EE, 46-erių metų pirmoji šalies ponia po skandalo išvyko iš Estijos. Kartu su moterimi šeštadienio popietę į Vokietiją išskrido ir jos dukra Kadri-Keiuga.

Skandalas šalyje dar labiau įsibegėja, mat prabilo daugiau vakarėlyje dalyvavusių liudininkų. Anot jų, barzdotas tamsiaplaukis nebuvo vienintelis vyras, su kuriuo tą naktį laiką leido E. Ilves. Jiems pavyko užfiksuoti prezidento žmoną šokio sūkuryje su maždaug 45 metų plikai galvą nusiskutusiu vyru.

46-erių E. Ilves penktadienio pavakarę parašė viešą atsiprašymą, tačiau įvykio detalių neatskleidė.

„Dabar mano gyvenime labai sunkus laikas. Prašau, atleiskite man visi, kuriems suteikiau skausmo“, - parašė pirmoji šalies ponia socialiniame tinkle „Facebook“.

Evelin Ilves žmonės pastebėjo per vakarėlį kavinės „Komeet 6“ terasoje rugpjūčio 6 dieną.

Vakarėlis tęsėsi iki ankstyvo rugpjūčio 7-osios ryto. Linksmybių svečiai pastebėjo šį vaizdą: pirmoji šalies ponia terasos viduryje šoka su jaunu vyru, kuriam iš pažiūros galėjo būti 28 – 30 metų. Jie elgėsi kaip įsimylėjėliai, pasakojo vienas liudininkas, pridurdamas, kad Evelin nuolat žvelgė savo gerbėjui į akis. Galiausiai maždaug 4 val. 30 min. Ryto moteris išėjo kartu su savo palydovu.

„Jie išėjo pro duris su dar viena porele. Dviese įsėdo į automobilį. Tai buvo juodos spalvos „Mercedes“ S klasės. Už vairo buvo kažkoks vyras ir jie išvažiavo“, - pasakojo liudininkas.
Prezidentas Toomas Henrikas Ilvesas tuo metu buvo Estijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)