Grupės nariai, išvažiavę iš VIP oro uosto zonos, išlipo iš savo automobilių ir sveikinosi su jų laukusiais gerbėjais, dalino autografus, fotografavosi, bučiavo į žandus. Pabendravę su laukusiais gerbėjais, grupės nariai išvyko į viešbutį, kur taip pat atidavė duoklę savo gerbėjams. Įsikūrę viešbutyje grupės nariai išėjo pasivaikščioti po Vilnių.

Viena mergina atvyko į „ Aerosmith“ koncertą iš Sankt Peterburgo.

„Esu didelė „Aerosmith“ mylėtoja. Keliauju beveik į visus jų koncertus. Atvežiau grupės lyderiui Stevenui Tyleriui dovanų – sapnų gaudyklę. Pati ją padariau. Taip pat atsivežiau mūsų nuotrauką, darytą po vieno koncerto. Dabar jis man ją pasirašė. Specialiai dėl „Aerosmith“ koncerto atvykau į Lietuvą. Turiu tris dienas iki jų pasirodymo, lauksiu jų prie viešbučio, kad galėčiau dar pasikalbėt“, - DELFI kalbėjo gerbėja.

Prieš atskrisdami koncertuoti, grupės nariai koncerto organizatoriams pateikė pageidavimų sąrašą, kuriame specialiai kepti keksiukai su mėlynėmis, „Siemens“ arenoje kiekvienam grupės nariui bus paruošta po atskirą kambarį. Grupės lyderis ir vokalistas Stevenas Tyleris pageidauja mėgautis ekologiškomis daržovėmis ir vaisiais.

„Aerosmith“ koncertas Vilniuje įvyks trečiadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)