Po Rusijos įsiveržimo į Ukrainą šiam asmeniui skiriamo dėmesio, žinoma, padaugėjo, ir tai suprantama – juk priešą būtina pažinti.

Ukrainos naujienų agentūros „Unian“ bendraautoriai nutarė bent šiek tiek pakylėti Rusijos „fiurerio“ užkulisinio gyvenimo užsklandą.

Žmona

Oficialiai santuokai V. Putinas ryžosi tik kartą. Ta santuoka buvo sudaryta 1983 m. liepos 28 d. V. Putinui tada buvo trisdešimt. Jis vedė 25-erių metų Liudmilą Aleksandrovną Škrebnevą. Kiek yra žinoma, jiedu susipažino teatre: jo draugas pakvietė į spektaklį ir jį, ir Liudmilą su drauge. Tada, esą, ir įsižiebė aistros kibirkštis.

V. Putinas ne kartą yra sakęs, kad jam patinka būti viengungiu. Jis trejetą metų priešinosi santuokai su Liudmila. Anot moters, kartais jis elgdavosi grubiai, galėdavo įžeisti. Visgi jos meilė nugalėjo ir tik todėl jiedviem pavyko sukurti šeimą.

Vladimiras Putinas, Liudmila Putina

Santuokoje gimė dvi dukterys – Marija ir Jekaterina. Ženklų, kad poros santykiai šlyja, tarytum ir nebuvo, bet 2013-aisiais paaiškėjo, kad V. Putinas skiriasi su žmona. Jis pats yra pranešęs, kad skyrybų procesas faktiškai užbaigtas: kadangi santuoka nebuvo palaiminta cerkvėje, jokių religinių aplinkybių apskritai nebuvo.

Meilužės

Rusijos „fiureriui“ dažnai pripaišomi romanai su įvairiomis moterimis. Viena iš jų tapo gimnastė Alina Kabajeva. Gandai apie V. Putino romaną su šia sportininke sklando nuo pat 2008-ųjų, nors dar tada politikas oficialiai gyveno santuokoje. Negana to, sklido kalbos, kad jis – A. Kabajevos vaikų tėvas.

Dar galima paminėti, kad dabar, kai vyksta Rusijos pradėtas karas prieš Ukrainą, imta skelbti, jog A. Kabajeva su vaikais slepiasi Šveicarijoje. Beje, nei buvusi gimnastė, nei Rusijos prezidentas kalbų apie judviejų santykius nekomentuoja.

Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva

Dar vienas V. Putinui priskiriamas romanas – tai santykiai su boksininke Natalija Ragozina. Sykį, kai vyko sambo turnyras, jie tapo paparacų objektyvų taikiniu ir netgi atsidūrė viename kadre.

Didžiosios Britanijos žiniasklaida ne kartą tvirtino, kad Rusijos „fiureris“ rezga romaną ir su Rusijos žvalgybos šnipe Ana Čapman. Įdomu tai, kad moteris tokių kalbų, nors nepatvirtino, bet ir nepaneigė. Vadinasi, intriga išlieka.

Ana Čapman. "Maxim" (Rusija) nuotr.

Ir pagaliau – vyšnia ant torto. 2020-aisiais Rusijos žurnalistai ėmė kalbėti apie tai, kad šalies prezidentas turi slaptą šeimą. Remdamiesi savais šaltiniais, žurnalistai tvirtino, kad V. Putinas veikiausiai susitikinėja su Svetlana Krivonogich ir uoliai rūpinasi jos gerove.

Rusijos prezidento atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas kartą yra pasakęs, kad pats S. Krivonogich nepažįsta, o tikėti kalbomis apie romaną esą nėra jokio pagrindo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės