Nuotraukoje garsioji moteris pozavo vilkėdama platėjančius džinsus ir baltą palaidinę, truputį sukištą į džinsus. Taip pat ji avėjo baltus kedus ir buvo užsidėjusi akinius nuo saulės, skelbia unian.net.

„Atvažiavau tvarkos daryti. Savo galvoje, jūsų galvoje“, – nurodyta komentare po nuotrauka.

Deja, tokio A. Pugačiovos siekio gerbėjai neįvertino. Jie paragino ją vėl važiuoti iš Rusijos, kurią dainininkė su savo vyru ir vaikais paliko prasidėjus Rusijos Federacijos (RF) invazijai į Ukrainą.

„Labai išgąsdinote, doruole mūsų“; „Įdomu, ar vyro galvoje irgi bandė padaryti tvarką?“; „Dabar tu niekam nereikalinga“; „Važiuok atgal“; „Nesinori žiūrėti“; „Tvarką savo galvoje kiekvienas turi daryti pats“, – komentarų skiltyje rašė sekėjai.

Priminsime, A. Pugačiova neseniai sugrįžo į Maskvą, prieš tai ji su vyru Maksimu Galkinu ir vaikais išvyko į Izraelį, o vėliau gyveno Latvijoje, Jūrmaloje.


Apie tai, kad dainininkė parvyko į tėvynę naujieną pranešė jos artimas bičiulis, rusų dizaineris Igoris Guliajevas.

Jis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame primadona išlipa iš limuzino – dureles atidaro koja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)